Rămâi conectat

Curier Județean

Proiect de hotărâre: Prelungirea asocierii dintre Consiliul Local Alba Iulia și Centrul de recuperare ”Prietenii Mariei Beatrice”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia vor dezbate marți, 18 decembrie, proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea contractului pentru acordarea de servicii sociale încheiat cu Asociația non-guvernamentală ”Maria Beatrice” pentru Centrul de recuperare în regim de zi pentru copiii cu dizabilități ”Prietenii Mariei Beatrice”.

Este prevăzută prelungirea cu un an a contractului de asociere prin care Consiliul Local Alba Iulia asigură susținerea financiară pentru furnizarea serviciilor socio-medicale pentru 25 de copii cu afecțiuni neuromotorii, osteoarticulare și musculare, temporare și permanente, din Alba Iulia. Totodată, în urma raportului de eficacitate și bugetului estimativ al centrului pentru perioada ianuarie – decembrie 2013, întocmit de președintele Asociației ”Maria Beatrice” – prof. Sebastian Onac, se solicită decontarea sumei de 773 de lei pe lună pentru fiecare din cei 25 de copii.

În perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2012, Serviciul Public de Asistență Socială Alba Iulia a decontat câte 711 lei pe lună pentru serviciile socio-medicale privind recuperarea a 25 de copii ce provin din familii aflate în dificultate ce beneficiază de suport din partea administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea