Proiect: 9.000 de lei de la bugetul local, ajutor către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei pentru organizarea evenimentului ”Ambasadorii Unirii”

Paul Voicu - Primar 2020

Un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 9.000 de lei din bugetul municipiului către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, pentru organizarea evenimentului ”Ambasadorii Unirii”, se află pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a consiliului local.

Potrivit raportului de specialitate Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, în colaborare cu Palatul Copiilor Alba Iulia şi cele 10 Protopopiate ale Eparhiei, organizează întâlnirea anuală a tinerilor desfăşurată sub genericul ’’Ambasadorii Unirii”. Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei a solicitat acordarea unui sprijin financiar în suma de 9.000 lei pentru organizarea acestui eveniment, acesta sumă fiind cheltuită pentru servirea mesei de prânz a participanţilor.

ELIT

Evenimentul va avea loc în data de 24.11.2018. La acest eveniment vor participa aproximativ 700 de tineri.

”În termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea evenimentului Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va transmite decontul şi raportul descriptiv privind realizarea proiectului pentru care s-a acordat sprijinul financiar”, se arată în documentul administrativ supus aprobării.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...