Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiect: 9.000 de lei de la bugetul local, ajutor către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei pentru organizarea evenimentului ”Ambasadorii Unirii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 9.000 de lei din bugetul municipiului către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, pentru organizarea evenimentului ”Ambasadorii Unirii”, se află pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a consiliului local.

Potrivit raportului de specialitate Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, în colaborare cu Palatul Copiilor Alba Iulia şi cele 10 Protopopiate ale Eparhiei, organizează întâlnirea anuală a tinerilor desfăşurată sub genericul ’’Ambasadorii Unirii”. Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei a solicitat acordarea unui sprijin financiar în suma de 9.000 lei pentru organizarea acestui eveniment, acesta sumă fiind cheltuită pentru servirea mesei de prânz a participanţilor.

Evenimentul va avea loc în data de 24.11.2018. La acest eveniment vor participa aproximativ 700 de tineri.

”În termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea evenimentului Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va transmite decontul şi raportul descriptiv privind realizarea proiectului pentru care s-a acordat sprijinul financiar”, se arată în documentul administrativ supus aprobării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea