// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Proiect: 9.000 de lei de la bugetul local, ajutor către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei pentru organizarea evenimentului ”Ambasadorii Unirii”

Un proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 9.000 de lei din bugetul municipiului către Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, pentru organizarea evenimentului ”Ambasadorii Unirii”, se află pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a consiliului local.

Potrivit raportului de specialitate Departamentul de tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, în colaborare cu Palatul Copiilor Alba Iulia şi cele 10 Protopopiate ale Eparhiei, organizează întâlnirea anuală a tinerilor desfăşurată sub genericul ’’Ambasadorii Unirii”. Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei a solicitat acordarea unui sprijin financiar în suma de 9.000 lei pentru organizarea acestui eveniment, acesta sumă fiind cheltuită pentru servirea mesei de prânz a participanţilor.

Evenimentul va avea loc în data de 24.11.2018. La acest eveniment vor participa aproximativ 700 de tineri.

”În termen de maxim 15 zile calendaristice de la finalizarea evenimentului Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va transmite decontul şi raportul descriptiv privind realizarea proiectului pentru care s-a acordat sprijinul financiar”, se arată în documentul administrativ supus aprobării.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419