Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Progrese pe șantierele de autostrăzi din România, în luna iunie: Constructorii români ocupă primele trei locuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Progrese pe șantierele de autostrăzi din România, în luna iunie: Constructorii români ocupă primele trei locuri

Cele mai mari progrese pe şantierele de autostrăzi din luna iunie le-au înregistrat constructorii români. Orădenii de la Trameco, care lucrează la tronsonul Biharia – Borş din Autostrada Transilvania, au intrat în clasament direct pe primul loc.

Debut în forţă pe şantierul tronsonului dinspre Ungaria al Autostrăzii Transilvania. Orădenii de la Trameco au raporat luna trecută că au realizat deja 10% din lucrările de pe lotul Biharia – Borş din A3.

În ciuda acestui avans semnificativ, constructorul din Oradea ar trebui să mărească ritmul de lucru dacă vrea să ajungă la graniţă cu autostrada până la finalul anului, înaintea vecinilor din Ungaria.

Următorul în clasament este constructorul Dorinel Umbărescu, care a raportat un progres de 2 puncte procentuale în iunie pe şantierul Centurii Bacău. Astfel, gradul de execuţie pe şoseaua care cuprinde primii kilometri de autostradă din Moldova a ajuns la 27% în iunie, conform datelor de pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Podiumul topului din luna iunie este ocupat tot de către un constructor român. Cei de la Straco au raportat în iunie un progres de 1,88 puncte procentuale pe lotul lor din Autostrada Câmpia Turzii – Târgu Mureş, până la un stadiu de 26,85%.

Progrese mai mici au fost raportate şi pe celelalte şantiere de autostrăzi, iar până la finele anului am putea vedea debutul în clasament şi al constructorilor de pe Drumul Expres Craiova – Piteşti, Autostrada de Centură Bucureşti şi chiar Autostrada Sibiu – Piteşti, cel mai important proiect rutier al României.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea