Rămâi conectat

Actualitate

Programul Rabla Plus pentru maşini electrice. Vouchere de 10.000 de euro pentru a-ţi lua maşină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Little electric car

Little electric car

Cei care casau o maşină mai veche de opt ani şi cumpărau o maşină electrică, beneficiau de tichete şi eco-bonusuri de circa 6.000 de euro, prin varianta destinată maşinilor electrice a Programul Rabla de anul trecut intitulată Rabla Plus.

„Pentru încurajarea industriei auto, mai bine zis, producerea de mașini electrice, dar si pentru a ne respecta obligațiile asumate in cadrul UE, vom extinde programul pentru finanțarea stațiilor de alimentare pentru mașini electrice astfel încât, la 1 ianuarie 2020, pe teritoriul României, să fie funcționale cel putin 20.000 de puncte de alimentare instalate în rețea”, se arată în programul de guvernare al PSD.

De asemenea, programul Rabla destinat achiziției de mașini electrice va fi extins şi în perioada 2018-2020. Este estimat că peste 100.000 de români vor beneficia de program și vor cumpăra o mașină electrică. „Valoarea voucherelor pentru o mașină electrică va fi de 10.000 euro”, se mai arată în documentul citat.

Ministrul Mediului, Cristina Paşca Palmer, declara anul trecut la lansarea programlui Rabla pentru maşini electrice, că persoanele pot beneficia de două tichete: unul de 5.000 de lei pentru achiziţionarea unui automobil hibrid şi un tichet de 20.000 de lei pentru achiziţionarea unei maşini electrice, situaţie în care nu mai există obligativitatea de casarea a unui autovehicul vechi.
Sursa: romaniatv.net

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea