Rămâi conectat

Ştirea zilei

Programul RABLA LOCAL 2022, în Alba. Primarul Gabriel Pleșa: „20% din bani vin de la autoritățile locale și 80% de la Administrația Fondului de Mediu”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Programul RABLA LOCAL 2022, în Alba. Primarul Gabriel Pleșa: „20% din bani vin de la autoritățile locale și 80% de la Administrația Fondului de Mediu”

Începând cu data de 30 septembrie, șoferii care vor să caseze autoturismele mai vechi de 15 ani se vor putea înscrie în programul numit „Rabla Local”.

Conform ghidului de finanțare pentru „Rabla Local”, posesorii autoturismelor mai vechi de 15 ani trebuie să se adreseze primăriei de care aparțin. De aici vor primi în schimbul mașinii 3.000 de lei pentru casare și radierea din circulație.

Contactat de ziarulunirea.ro, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat, prezent la conferința Asociației Municipiilor din România, că ordonanța responsabilă pentru acest program va fi modificată.

Astfel, fondurile vor fi alocate în proporție de 80% de către Administrația Fondului de Mediu și 20% de către autoritățile locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 14 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 14 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 14 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea