Rămâi conectat

Ştirea zilei

Programul RABLA LOCAL 2022, în Alba. Primarul Gabriel Pleșa: „20% din bani vin de la autoritățile locale și 80% de la Administrația Fondului de Mediu”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul RABLA LOCAL 2022, în Alba. Primarul Gabriel Pleșa: „20% din bani vin de la autoritățile locale și 80% de la Administrația Fondului de Mediu”

Începând cu data de 30 septembrie, șoferii care vor să caseze autoturismele mai vechi de 15 ani se vor putea înscrie în programul numit „Rabla Local”.

Conform ghidului de finanțare pentru „Rabla Local”, posesorii autoturismelor mai vechi de 15 ani trebuie să se adreseze primăriei de care aparțin. De aici vor primi în schimbul mașinii 3.000 de lei pentru casare și radierea din circulație.

Contactat de ziarulunirea.ro, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat, prezent la conferința Asociației Municipiilor din România, că ordonanța responsabilă pentru acest program va fi modificată.

Astfel, fondurile vor fi alocate în proporție de 80% de către Administrația Fondului de Mediu și 20% de către autoritățile locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea