Ziarul Unirea

Programul Manifestărilor dedicate Zilei de 1 Decembrie 1918 este în lucru. Preşedintele României şi fostul Rege Mihai – invitaţi deja de Prefectul Judeţului Alba

Din luna octombrie, cele trei instituţii cu responsabilităţi principale în organizarea manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României – Instituţia Prefectului, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba – au intensificat activitatea de pregătire a acţiunilor care vor avea loc pentru aniversarea Marii Uniri.

La ultima întâlnire de lucru, care a avut loc ieri la sediul Instituţiei Prefectului, a fost schiţat deja un program al manifestărilor, urmând ca după ce Guvernul României va comunica bugetul alocat autorităţilor din Alba, acest program să fie definitivat.

ELIT

„Dorim să organizăm nişte manifestări reuşite, care să fie apreciate de cetăţenii Alba Iuliei şi nu numai. Vom avea, ca în fiecare an, acţiuni şi evenimente culturale, sportive, ştiinţifice, dar şi concerte de folclor şi spectacole pentru tineri. Vom încerca să realizăm un program care să se întindă pe parcursul unei săptămâni şi invităm pe această cale instituţiile, ONG-urile sau grupurile de iniţiativă care doresc să propună evenimente care să fie cuprinse în calendarul manifestărilor să ne contacteze la sediul instituţiei, sau pe e-mail stefan.bardan@prefecturaalba.ro” a declarat prefectul Ştefan Bardan.

Acesta a adăugat: „Am văzut în ultimele zile agitaţia din presa locală a unor persoane şi partide care îşi puneau problema dacă să fie invitat fostul Rege Mihai şi cine să o facă. Le transmit pe această cale să fie liniştiţi, am transmis această invitaţie în urmă cu 10 zile Majestăţii Sale şi Familiei Regale, cum de altfel am făcut-o în fiecare an de când sunt prefect. A fost transmisă bineînţeles o invitaţie şi Preşedintelui României”. (B.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Horea 4 noiembrie 2011 at 12:19

„Preşedintele României şi fostul Rege Mihai – invitaţi deja de Prefectul Judeţului Alba”.

Ce ati fi pierdut domnule PREFECT daca in exprimarea de mai sus nu foloseati cuvantul … „fostul”?
In acst mod, sunt sigur ca doar una din cele doua invitatii va fi onorata.

Observator 4 noiembrie 2011 at 16:53

Si totusi a folosit expresia: „Majestăţii Sale”.
Tot e ceva. Nu?

Comentariile sunt oprite