Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 6 – 12 septembrie 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 6 – 12 septembrie 2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

The Goldfinch / Iluzia Libertății Avanpremiera

Regia: John Crowley

Cu: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Sarah Paulson, Finn Wolfhard

Gen Film: Dramă

Durată: 155min

Rating: N15

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune. Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Joi 20:30

 Downton Abbey Avanpremiera

Regia: Michael Engler

Cu: Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Maggie Smith, Allen Leech, Penelope Wilton, Elizabeth McGovern, Rob James-Collier, Matthew Goode

Gen Film: Dramă

Durată: 127 min

Rating: AG

Film bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea. Clasele sociale prezentate in film – nobilimea si servitorii – alterneaza de-a lungul actiunii si se iau la intrecere pentru a capta cat mai avid atentia privitorului.Umorul britanic nu lipseste nici el din peisaj si evenimentele de la inceputul secolului XX sunt prezentate subtil si corect.

Joi 21:10

 La Gomera 2 Avanpremiera

Regia: Corneliu Porumboiu

Cu: Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr, Agustí Villaronga

Gen Film: Comedie

Durată: 102 min

Rating: N15

Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii.

Joi 20:50

 Trouble 3D / O belea de cățel Avanpremiera

Regia: Kevin Johnson

Cu: Kevin Chamberlin, Colby Lopez, Big Sean, Marissa Jaret Winokur

Gen Film: Animaţie, Comedie, Familie

Durată: 92 min

Rating: AG

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

Dublat: Joi 11:40; 13:30

 It Chapter Two / It: Capitolul 2

Regia: Andrés Muschietti

Cu: Finn Wolfhard, Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy, Sophia Lillis

Gen Film: Horror, Thriller

Durată: 174 min

Rating: N15

Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.

Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

Vineri pana Miercuri 14:10; 18:00; 20:30

Joi 14:00; 18:00

 The Big Trip / Aventură în natură

Cu: Ionuț Ionescu, Teodor Ghiţă, Cristi Neacșu

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 95 min

Rating: AG

O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid.

Dublat: Vineri pana Miercuri 11:50; 13:50

Joi 12:30; 14:20

 Angel Has Fallen / Cod Roșu în Serviciile Secrete

Regia: Ric Roman Waugh

Cu: Morgan Freeman, Gerard Butler

Gen Film: Acţiune, Thriller

Durată: 126 min

Rating: AP12

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Vineri pana Miercuri 15:50; 18:20; 21:10

Joi 18:20

 Scary Stories to Tell in the Dark / Povești de groază de spus pe întuneric

Regia: André Øvredal

Cu: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Austin Zajur, Gabriel Rush, Dean Norris

Gen Film: Horror

Durată: 113 min

Rating: N15

Într-un mic orășel, fiica unei familii înstărite a dispărut misterios cu mulți ani în urmă. Casa familiei e acum o ruină, iar legendele care circulă în oraș despre monștrii care ar bântui proprietatea îi fascinează pe adolescenții locului, care decid să riște și să vadă cu ochii lor dacă aceștia sunt reali, sau doar o invenție.

În casă dau peste o carte ce a aparținut fetei dispărute, un fel de jurnal cu monștri care acum încep să prindă viață și să terorizeze fiecare adolescent din grup. Cu cât frica e mai mare, cu atât monștrii de care se tem devin mai reali.

Vineri pana Miercuri 20:50

Joi 16:10

 Once Upon a Time in Hollywood / A fost odată la… Hollywood

Regia: Quentin Tarantino

Cu: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt

Gen Film: Comedie, Dramă

Durată: 167 min

Rating: N15

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Vineri pana Joi 17:20

The Angry Birds Movie 2 3D / Angry Birds: Filmul 2

Regia: Thurop Van Orman, John Rice

Cu: Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown, Bill Hader

Gen Film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 101 min

Rating: AG

S-ar zice ca pe Insula Pasarilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, inaripatele nezburatoare se tot razboiesc cu porcusorii verzi si s-ar zice ca nimic nu va opri vreodata aceasta ciondaneala.Pana cand apare o noua insula la orizont si astfel cele doua tabere sunt nevoite sa se alieze.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:10

Joi 12:00

 Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D / Furios si iute: Hobbs & Shaw

Regia: David Leitch

Cu: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Thriller

Durată: 139 min

Rating: AP 12

Dupa opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios si iute prezinta acum primul sau capitol separat, Furios si iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson si Jason Statham devin protagonisti, reluându-si rolurile lui Luke Hobbs si Deckard Shaw.

Înca de când Hobbs (Johnson), om loial legii si membru de elita al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), si Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al fortelor de elita operative, s-au înfruntat pentru prima data fata în fata în Furios si iute 7, în 2015, cei doi si-au împartit replici acide, dar si lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc

Vineri pana Joi 15:20

 The Lion King 3D / Regele Leu

Regia: Jon Favreau

Cu: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key

Gen Film: Animaţie, Aventuri, Dramă, Familie, Muzical

Durată: 125 min

Rating: AG

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:50

 

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea