Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 11 – 17 ianuarie 2019

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Instant Family / Familie de-a gata Avanpremiera

Regia: Sean Anders

Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne

Gen Film: Comedie, Drama

Durată: 124 min

Rating: AP12

Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…

Joi 21:20

 Papillon Avanpremiera

Regia: Michael Noer

Cu: Charlie Hunnam, Rami Malek

Gen Film: Crima, Drama, Mister, Thriller

Durată: 138 min

Rating: N15

Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând,condamant pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu instaritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

Joi 21:00

 Astérix: Le secret de la potion magique 3D / Asterix: Secretul poțiunii magice Avanpremiera

Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy

Cu: Christian Clavier, Guillaume Briat

Gen Film: Animatie

Durată: 90 min

Rating: AG

După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice.

Dublat: Sambata, Duminica 14:40

 The Upside / Asistent de (ne)voie

Regia: Neil Burger

Cu: Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston

Gen Film: Comedie, Drama

Durată: 121 min

Rating: AP12

Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.

Vineri pana Miercuri 16:00; 21:10

Joi 18:30

 The Snow Queen: Mirrorlands 3D / Crăiasa Zăpezii: Ţinutul oglinzilor

Regia: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin

Cu:

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic

Durată: 92 min

Rating: AG

După ce Regele Haral aproape că şi-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ţinutul său. Singura care poate remedia situaţia şi păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăţa pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credinţa în prietenie şi îngăduinţa. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe piraţi şi chiar pe însăşi Crăiasa Zăpezii.

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:15; 15:45

Sambata, Duminica 12:00; 13:50; 15:45

 Holmes & Watson

Regia: Etan Cohen

Cu: Will Ferrell, John C. Reilly

Gen Film: Aventuri, Comedie, Mister

Durată: 95 min

Rating: AP12

De data aceasta, Sherlock Holmes și dr. Watson au o misiune regală: salvarea Reginei! Maleficul Moriartya revenit în scenă, iar inspectorul Lestrade, șeful Scotland Yard,apelează din nou, plin de speranță, la ajutorul super-detectivului. Se va descurca oare cu o asemenea provocare? Doar unul este Holmes! Și tot unul și Watson… din fericire!

Vineri, Luni pana Miercuri 13:50; 18:30

Sambata, Duminica 14:10; 18:30

Joi 13:50

 The Mule / Curierul traficanților

Regia: Clint Eastwood

Cu: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Taissa Farmiga

Gen Film: Crima, Drama, Mister

Durată: 121 min

Rating: AP12

Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.

Vineri pana Miercuri 20:30

Joi 16:10

 Ralph Breaks the Internet 3D / Ralph rupe netu’

Regia: Phil Johnston, Rich Moore

Cu: Kristen Bell, Mandy Moore, Kelly Macdonald, John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie

Durată: 117 min

Rating: AG

Vârâți până peste cap în situații pe care nu le înțeleg, Ralph și Vanellope ajung să se bazeze pe cetățenii internetului -netățenii – ca să-i ajute să-și găsească drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de bază, inima și sufletul site-ului de tendințe “Buzztube.”

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 14:10; Sambata, Duminica 12:20

Subtitrat: Vineri pana Joi 16:30

 Bumblebee 3D

Regia: Travis Knight

Cu: Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett, Justin Theroux

Gen Film: Actiune, Aventuri, SF

Durată: 118 min

Rating: AP12

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.

Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Vineri pana Joi 18:50

 Spider-Man: Into the Spider-Verse 3D / Omul-Păianjen: În lumea păianjenului

Regia: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Cu: Hailee Steinfeld, Nicolas Cage, Mahershala Ali, Liev Schreiber, Jake Johnson

Gen Film: Actiune, Aventuri, Animatie, SF

Durată: 122 min

Rating: AG

Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie ca la carte, iar mama sa este o asistentă medicală extrem de devotată meseriei sale. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori , mândri de realizările fiului lor, dorind să-l vadă integrat în şcoala pentru copii supradotaţi, unde l-au înscris. Totuşi, acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles, care ar prefera mai degrabă să petreacă timp cu prietenii săi din vecini, sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut.

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 13:20

 Aquaman 3D

Regia: James Wan

Cu: Jason Momoa, Amber Heard

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 148 min

Rating: AP12

„Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e „un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”

Vineri pana Miercuri 17:50; 20:50

Joi 17:45; 20:40


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea