Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Program atractiv de spectacole în aer liber la Alba Iulia, cu Grupul Skepsis, în iulie și august

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul Skepsis propune publicului în luna Iulie şi August un program atractiv de spectacole în aer liber în Alba Iulia!  În fiecare weekend, la Poarta a IV-a a Cetăţii,  invităm concitadinii şi turiştii să participe liber la o serie de spectacole diverse concepute pentru a aduce zâmbete şi bună dispoziţie în spiritul umorului cu… Skepsis!

Primul spectacol va fi prezentat publicului Duminică, 08.07.2018, începând cu ora 19.00: “Cine m-a pus?!” – un spectacol de farse medievale care aduce în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală.

Spectacol original bazat pe farse medievale pline de umor care au ca subiect eternul conflict bărbat-femeie. La baza spectacolului se află texte de teatru de stradă, popular, din perioada secolelor XIV-XVI cu un comic direct, isteţ şi plin de prospeţime, dar şi versuri comice, ironice, care amintesc de trubadurii şi truverii de altădată. Umor simplu şi direct pe tema jocului dintre bărbat şi femeie. Cine pe cine păcăleşte, ce căutăm şi ce găsim, cum ne aşternem şi cum dormim.

Fiecare spectacol va fi anunţat din timp publicului, toate desfăşurându-se în aceeaşi locaţie – în cazul vremii nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

Actorii vă așteaptă cu drag la o nouă întâlnire!

Spectacolele în aer liber sunt prezentate în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea