Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo Alba: Vremea rămâne destul de închisă

Alexandra Mates

Publicat

în

Meteorologii nu ne dau veşti prea bune nici în această săptămână. Vremea rămâne mohorâtă în majoritatea zonelor, cu averse de ploaie şi temperaturi destul de scăzute. Spre sfârşitul săptămânii, ne putem aştepta totuşi la câteva grade în plus în termometre.

În Transilvania, procesul de încălzire a vremii între 8 şi 12 aprilie va însemna trecerea de la 9 grade spre valori termice diurne de 17 grade. În următoarele trei zile va exista o răcire nesemnificativă, cu trecerea printr-un minim de 14 grade în data de 14 aprilie şi revenirea la 17 grade pe 16 aprilie, valoare ce va rămâne cvasiconstantă pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile medii nocturne vor scădea spre limita îngheţului, de la 2 grade pe 8 aprilie până aproape de 0 grade în data de 9 aprilie, dar între 10 şi 14 aprilie acestea vor creşte până la 6 grade. Urmează o scădere a temperaturilor minime spre 2 grade pe 15 şi 16 aprilie, iar între 17 şi 21 aprilie vor fi mici variaţii în jurul a 3 grade.

În intervalul de prognoză ploile slabe se pot semnala zilnic, iar în intervalele 10-11 aprilie,13-15 aprilie, 16-18 aprilie şi 20-21 aprilie pot fi şi ploi mai însemnate cantitativ.

În Alba, vremea rămâne destul de instabilă şi în această săptămână. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate spre sfârşitul săptămânii. Maximele se vor situa între 13 şi 17 grade celsius, iar minimele nu vor depăşi 6…7  grade celsius. Ploi se vor înregistra pe arii extinse în weekend.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea