Producătorul de mezeluri Agra’s a avut afaceri de 87 mil. lei în 2017 cu un profit de 4,8 mil. lei. Cârnații pentru grătar – 35% din vânzări

Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba şi-a crescut afacerile cu 8% în prima jumătate a acestui an pe fondul cererii în creştere pentru cârnaţi, şunci şi mezeluri,  potrivit oficialilor companiei. Compania este controlată de antreprenorii Dan Sărmăşan şi Sanda Stăncel.

„Afacerile au fost mai mari în prima jumătate a acestui an, am intensificat munca pe HoReCa (hoteluri, restaurante). Am mai deschis un magazin propriu şi pregătim deschiderea celui de-al doilea“, a spus pentru ZF Dan Sărmăşan, preşe­din­tele consiliului de administraţie al companiei, care con­trolează 50% din acţiunile Agra’s.

ELIT

Producătorul de mezeluri Agra’s vinde mezelurile prin propria reţea de distribuţie, formată din mai multe magazine, în hoteluri şi restaurante din Bucureşti, dar şi în ma­ga­zine din alte zone, precum Prahova sau Dâmboviţa şi la export, în ţări precum Spania, Italia şi Cipru. Com­pa­nia a intrat şi pe piaţa de retail în 2010, când a deschis pri­mele magazine.

Sursa Ziarul Financiar

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...