Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Producătorul de mezeluri Agra’s a avut afaceri de 87 mil. lei în 2017 cu un profit de 4,8 mil. lei. Cârnații pentru grătar – 35% din vânzări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba şi-a crescut afacerile cu 8% în prima jumătate a acestui an pe fondul cererii în creştere pentru cârnaţi, şunci şi mezeluri,  potrivit oficialilor companiei. Compania este controlată de antreprenorii Dan Sărmăşan şi Sanda Stăncel.

„Afacerile au fost mai mari în prima jumătate a acestui an, am intensificat munca pe HoReCa (hoteluri, restaurante). Am mai deschis un magazin propriu şi pregătim deschiderea celui de-al doilea“, a spus pentru ZF Dan Sărmăşan, preşe­din­tele consiliului de administraţie al companiei, care con­trolează 50% din acţiunile Agra’s.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Producătorul de mezeluri Agra’s vinde mezelurile prin propria reţea de distribuţie, formată din mai multe magazine, în hoteluri şi restaurante din Bucureşti, dar şi în ma­ga­zine din alte zone, precum Prahova sau Dâmboviţa şi la export, în ţări precum Spania, Italia şi Cipru. Com­pa­nia a intrat şi pe piaţa de retail în 2010, când a deschis pri­mele magazine.

Sursa Ziarul Financiar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea