Procuror, judecător, polițist și politician-persoane din anturajul criminalului de la Caracal

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Procuror, judecător, polițist și politician – persoane din anturajul criminalului de la Caracal

Alexandru Cumpănașu a transmis sâmbătă că Gheorghe Dincă era „cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit” de cel puțin patru persoane al căror anturaj duce la nume grele de pe plan local.

„#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

– Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

– Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt

– O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie „de prietenie”. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.

-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi „marunte”

AM NUMELE ACESTORA SI UN MARTOR DE O CREDIBILITATE FOARTE MARE. AM DAT ACESTE NUME SI TOATE INFORMATIILE LA PARCHET, MA de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Must de Jidvei