Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Probleme tehnice la Facebook! Eroarea primită miercuri, de toți utilizatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Utilizatorii Facebook care au încercat să acceseze miercuri anumite funcţii ale aplicaţiilor deţinute de gigantul social media Facebook s-au confruntat cu probleme tehnice, informează Press Association.

Numeroşi utilizatori au apelat la platforma rivală, Twitter, pentru a se plânge de problema întâmpinată care se pare că ar consta în imposibilitatea de a încărca şi vizualiza corect imagini şi fişiere video.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aceleași probleme le-au întâmpinat și utilizatorii de Instagram și WhatsApp. Hashtag-ul #instagramdown a început să urce în lista de subiecte aflate în trend pe Twitter, iar Facebook a anunţat că lucrează la remedierea erorii.

Utilizatorii WhatsApp au raportat că nu au putut expedia imagini şi fişiere video, iar cei care folosesc Instagram s-au plâns că nu reuşit să acceseze imagini din flux.

„Suntem conştienţi că unele persoane întâmpină probleme la încărcarea imaginilor, videoclipurilor şi altor fişiere în aplicaţiile noastre”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Facebook.

„Lucrăm să readucem lucrurile la normal cât mai curând posibil”, a adăugat aceasta.

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi lunar, iar Instagram are circa 1 miliard, scrie agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul Muncii 2024: Care sunt categoriile de oameni care pot refuza munca de noapte. Noua lege a trecut de Plenul Camerei Deputaților O nouă lege care permite anumitor categorii de oameni să refuze munca de noapte, precum proaspetele mămici sau parinții din familiile monoparentale, a trecut de Plenul Camerei Deputaților. Plenul Camerei Deputaților a votat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea