Rămâi conectat

Politică Administrație

PRO România Alba lansează candidații pentru primăria Roșia Montană și Sălciua

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zona munților Apuseni a fost încă de la început o preocupare constantă pentru Partidul PRORomânia, atât la nivel local cât și central. Am adus în atenția publicului și a administrației de nenumărate ori problemele acute și urgente ale moților. N-am sesizat nicio inteție a celor în măsură să facă vreo schimbare pentru ei. Tocmai de aceea, credem că singura soluție pentru ei este o schimbare radicală a celor aleși să îi reprezinte!

Horațiu Florea: „În propunerile noastre pentru alegerile locale, nu căutam pe cei care vor, ci căutăm pe cei care pot! În consecință, suntem foarte încrezători în alegerile pe care le-am făcut pentru reprezentanții PRORomânia Alba în cursa pentru primăriile din munții Apuseni.„

Domnul Oneț Valentin Cristian este propunerea PRORomânia pentru primăria Roșia Montană. Este un om care aproape un deceniu a promovat și susținut cultura moțească, în calitate de Director al Casei de Cultura „Ion Buteanu” Abrud. Cu un master în marketing, credem ca domnul Oneț poate oferi Roșiei Montane o alternativă pentru traiul de zi cu zi al comunității.

Oneț Valentin: „Făcând parte din Patrimoniul Mondial UNESCO trebuie să înțelegem valoarea inestimabilă a acestui loc și e momentul sa-l tratăm ca atare. Să înțelegem că lumea se schimbă și putem învăța cum să trăim mai bine. Vreau să transform comunitatea în care trăiesc în locul la care visează să evadeze fiecare corporatist după o zi de muncă. Îmi doresc ca fiecare locuitor al Roșiei Montane să înțeleagă faptul că, până și casa în care trăiesc, pentru cei din orașele mari și aglomerate pare a fi un colț de rai,pentru care sunt dispuși să plătească pentru a petrece câteva zile.”

Bora Vasile este propunerea PRORomânia pentru primăria din Sălciua.
Timp de 7 ani s-a luptat pentru fermierii din zonă, preluând Asociația Crescătorilor de Taurine din Sălciua.

Bora Vasile: „Am înființat doua centre de colectare a laptelui și am organizat expoziții județene cu cele mai frumoase bovine din zona noastră. În munca pe care o depun, fermierul este centrul atenției mele, caut cele mai bune soluții pentru ca acesta să simtă că este susținut și are o piață de desfacere.”

Credem că domnul Bora este cea mai bună alternativă pentru primăria din Sălciua, se luptă pentru această comunitate de mai bine de 10 ani, iar rezultatele dumnealui se reflectă concret în viața de zi cu zi a fermierilor din zonă.
Vasile Bora este omul de care orice comunitate are nevoie, omul rezultatelor concrete!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea