Rămâi conectat

Ştirea zilei

Priorităţile candidatului USL, Ioan Dîrzu, pentru Apuseni-Teiuş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuri de muncă, infrastructură şi legi pentru micii întreprinzători

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul 5 Apuseni-Teiuş se prezintă în faţa cetăţenilor cu un mandat clar: crearea de locuri de muncă, atragerea investiţiilor în infrastructura zonală şi dezvoltarea unei legislaţii adaptate nevoilor micilor întreprinzători. Candidatul USL se declară pregătit să le explice oamenilor reuşitele guvernului USL, în comparaţie cu cel PDL, susţinut de fostul deputat vinovat pentru tăierea pensiilor, a salariilor, a indemnizaţiei de creştere a copilului şi a celei pentru persoanele cu handicap, precum şi de închiderea spitalelor şi a punctelor de lucru ale finanţelor publice.
Ioan Dîrzu, copreşedintele USL Alba, precizează: „Candidatura mea este motivată de experienţa mea, în calitate de manager a două companii din domeniul agroalimentar, care au creat sute de locuri de muncă în Alba şi de capacitatea de a influenţa, din poziţia de preşedinte al PSD Alba, deciziile guvernului condus de Victor Ponta. Am puterea, forţa şi dorinţa să ajut zona Apuseni-Teiuş în crearea de locuri de muncă, dezvoltarea infrastructurii (drumuri, canalizare, apă), protejarea micilor întreprinzători, fie ei agricultori, crescători de ani­male sau proprietari de păduri sau pensiuni”.
Candidatul USL şi-a propus să facă, într-o lună, mai mult decât a făcut contracandidatul lui în 4 ani. Primele reuşite au început să apară prin atragerea unui proiect guvernamental de o jumătate de milion de euro pentru educaţia copiilor din zonă, urmând ca noi fonduri să ajungă în domeniul sănătăţii. Ioan Dîrzu a pus deja bazele Ambasadei zonei Apuseni-Teiuş la Bruxelles, pentru atragerea fondurilor europene şi promovarea turistică a zonei, urmând să deschidă în fiecare localitate birouri parlamentare ce vor oferi consultanţă juridică gratuită şi în accesarea fondurilor europene.
„Lupta mea nu este împotriva fostului deputat PDL care a susţinut guvernul Boc-Udrea şi toate tăierile făcute de acel guvern împotriva românilor. Bătălia mea este să le demonstrez oamenilor că am puterea şi dorinţa să îi ajut nu doar lansând, cu gălăgie, promisiuni neonorate, ci acţionând concret şi cu seriozitate. Am făcut ceva în viaţă, am reuşit profesional, spre deosebire de contracandidatul meu, care trăieşte de 20 de ani din politică şi din afaceri sub protecţie politică, şi doresc acum să demonstrez ce pot face şi dintr-o asemenea funcţie, cu responsabilitate”, a continuat Ioan Dîrzu, candidatul USL pentru funcţia de deputat al zonei Apuseni-Teiuş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea