Rămâi conectat

Curier Județean

Prins la volan, fără permis şi cu 127 kg afine negre fără acte de proveniență, în portbagaj. Dosar penal pentru un bărbat din Hunedoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Abrud, în timp ce acţionau la intersecția DN 74 cu DJ 107 I din comuna Bucium, jud. Alba, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată in portbagajul autoturismului a fost identificata cantitatea de 127 kg afina neagra pe care susnumitul o transporta fără documente legale de proveniența.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale conform art.1 lit. e din Legea 12/1990 rep. privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar cantitatea de 127 kg afine negre a fost ridicata in vederea confiscării.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana fără a poseda permis de conducere auto.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea