Prins la volan, fără permis şi cu 127 kg afine negre fără acte de proveniență, în portbagaj. Dosar penal pentru un bărbat din Hunedoara

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii Compartimentului Rutier Abrud, în timp ce acţionau la intersecția DN 74 cu DJ 107 I din comuna Bucium, jud. Alba, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată in portbagajul autoturismului a fost identificata cantitatea de 127 kg afina neagra pe care susnumitul o transporta fără documente legale de proveniența.

Poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale conform art.1 lit. e din Legea 12/1990 rep. privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar cantitatea de 127 kg afine negre a fost ridicata in vederea confiscării.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana fără a poseda permis de conducere auto.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

MIHAI 29 iunie 2018 at 23:05

Cine sa-i elibereze acte de provenienta? URSU?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...