Prins în flagrant, imediat după ce a furat un telefon mobil. Un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, cercetat de poliţişti

Poliţiştii din Alba Iulia l-au prins în flagrant pe un bărbat din municipiu, imediat după ce a furat telefonul mobil al unui cetăţean. Telefonul a fost restituit păgubitului.

La data de 28 august 2018, în jurul orei 18:20, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că unui bărbat din Cugir i-a fost sustras telefonul mobil, în timp ce aceasta se afla într-o societate comercială din Alba Iulia.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că victima şi-ar fi lăsat telefonul mobil nesupravegheat, în cabina de probă a magazinului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să identifice persoane bănuită de comiterea furtului, un bărbat de 46 de ani, din oraşul Alba Iulia, asupra căruia a fost găsit telefonul reclamat ca furat.

Faţă de bărbatul de 46 de ani, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...