Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primul român infectat cu coronavirus a fost CONFIRMAT din nou: „Începem să ne împrietenim”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românul din comuna Prigoria, judeţul Gorj, se infectase în februarie, când lucra la un restaurant unde patron era italianul internat în acel moment la Rimini, tot cu coronavirus.

Primul român infectat cu noul coronavirus, un tânăr din județul Gorj, a luat virusul din nou: „Eu și virusul începem să ne împrietenim”, anunță MEDIAFAX.

„Carantina part. 2! Am reușit performanța să fiu infectat și a doua oară cu Covid-19. Și acum e la fel ca prima dată. Eu și virusul începem să ne împrietenim”, este mesajul publicat miercuri de tânăr.

Primarul comunei Prigoria, Iuliana Iliescu, declara, la vremea respectivă, pentru MEDIAFAX, că tânărul locuieşte cu bunicii şi părinţii în satul Dobrana şi lucra la un restaurant unde patron era italianul venit la rude în România, numit de ministrul Sănătăţii de atunci „pacientul zero”.

„De azi dimineaţă (miercuri – n.r.) ştiam că a fost contact şi l-am supravegheat toată ziua, şi cu Poliţia. Ştiam de familie, dar aşteptam rezultatul analizelor. Acum câteva minute a venit confirmarea. A venit jandarmeria, aşteptăm maşina specială de la Craiova să îl ia să-l ducă la Bucureşti. Băiatul lucrează la o unitate la care este patron italianul. Lucra aici în România, nu în Italia. Băiatul este din Dobrana, locuieşte cu părinţii şi cu bunicii. Sunt izolaţi de azi-dimineaţă toţi. Are aproximativ 20 de ani”, declara, în februarie, primarul.

Acesta a fost confirmat cu coronavirus la Institutul Matei Balş din Bucureşti, Nelu Tătaru declarând atunci, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre un pacient din judeţul Gorj.

Cetăţeanul italian de 71 de ani vizitase România, după care a fost diagnosticat cu coronavirus și internat la un spital din Rimini, oraș italian din regiunea Emilia-Romagna, cu circa 150.000 de locuitori.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea