Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primul Revelion sărbătorit în Cetatea Alba Carolina, restaurată

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În jur de 3000 de albaiulieni au sărbătorit trecerea dintre ani în Piața Cetății Alba Carolina (fostul parc Custoza) și pe pietonala Mihai Viteazul, dintre Poarta a III-a și Poarta a V-a. Manifestarea a fost deschisă de Primarul Municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, care a numărat, împreună cu albaiulienii prezenți, secundele până la începutul Noului An. Cu acest prilej Mircea Hava care tocmai a devenit bunic, a adresat locuitorilor municipiului urarea ”La mulți ani!” și a profitat de moment pentru a-i ura și nepoțelului său, Alexandru, aceeași dorință de bine.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

Artificii de revelion 2014 in Piata Cetatii Alba Iulia

Pentru că tot e vorba despre o cetate construită  atunci când Transilvania se afla sub sub regimul austriac, muzica ce a acompaniat evenimentul a fost valsul vienez. Unii dintre albaiulieni, cuprinși de farmecul muzicii și al momentului, au valsat pe muzica lui Johann Strauss.

Momentul culminant l-a reprezentat focul de artificii cu care deja albaiulienii s-au obișnuit, care, în ciuda ceții dese, a fost admirat de cei prezenți, reușind să smulgă exclamații de apreciere.

Citește și: Mesaje de Sărbători • Urări de Sărbători • Felicitări de Sărbători • SMS de Sărbători

Așa cum ne-am obișnuit, pe lângă Primarul Mircea Hava, au ales să petreacă momentul trecerii dintre ani în Piața Cetății, alături de albaiulieni și alte oficialități sau politicieni: Paul Voicu, viceprimar, Dorin Nistor, Florin Roman, vicepreședinte Consiliul Județean,  Ioan Florea, Alexandru Pereș, etc.

[nggallery id=969]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea