Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Primul HIPERMARKET din județul ALBA, Carrefour, se deschide în 31 august, odată cu Carolina Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul HIPERMARKET din județul ALBA, Carrefour, se deschide în 31 august, odată cu Carolina Mall

Carrefour România și Prime Kapital deschis oficială în data de 31 august, odată cu deschdierea Carolina Mall, primului hipermarket Carrefour din Alba Iulia în incinta centrului comercial.

Citește și: Cum ar putea fi dispuse magazine din Carolina Mall, care se deschide în 31 august în Alba Iulia

default

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Universul Carrefour aduce în același spațiu producători locali și regionali de renume, printre care: carne proaspătă de pui de la „Transavia,” lactate de la „Romoșan,” mezelurile calitate superioară de la „Frații Suciu,” pâinea proaspătă și produsele de panificație de la „Paneuro Bakery” și „Brutăria Mercurean,” precum și o selecție rafinată de produse de cofetărie „De la Georgia”.

În ceea ce privește gama noastră de produse alimentare, albaiulienii vor putea să descopere selecția variată de articole românești, parte din programele unice în retail: vin de la Pivnița Savu din programul Deschidem Vinul Românesc, brânzeturi locale Poftim Brânza Românescă, produse bio Creștem România BIO și, nu în cele din urmă, fructe și legume românești de la Grădina Noastră din Zarand, Vărăști, Huși și Beiuș.

Citește și: FOTO| Cum arată interiorul CAROLINA MALL din Alba Iulia, cel mai nou și mai modern centru comercial din județul nostru: Se fac ultimele pregătiri înainte de marea deschidere

În zona Gastro, consumatorii pot găsi mâncare proaspătă, inspirată de rețete deosebite, pregătite în laboratoarele noastre de către cei mai pricepuți bucătari. În plus, aducem în noul magazin și conceptul shop-in-shop: Carrefour Carusel, care vine cu o gamă diversificată de produse de necesitate în gospodărie, la prețuri avantajoase.

Încheiem prin a vă transmite faptul că suntem mândri să facem parte din comunitatea dumneavoastră și vă mulțumim pentru deschiderea oferită. De asemenea, ne bucurăm să contribuim la un bine mai mare împreună și vă invităm să descoperiți universul nostru, au transmis reprezentanții Carrefour România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea