Rămâi conectat

Curier Județean

Primul hackathon de la Alba Iulia şi-a desemnat duminică câştigătorii. Patru echipe vor participa la Demo Day-ul de la București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primul hackathon desfăşurat la Alba Iulia şi-a desemnat duminică, 9 aprilie, câştigătorii. Din cele 12 echipe înscrise, doar patru au fost alese pentru a participa la Demo Day-ul de la București.

Juriul a deliberat şi a ales: White RCPT, AutoHome, echipa mixtă compusă din: Smartcitadel și Busful și echipa iOLA sunt marii căştigători.

Evenimentul Hackathon a programului național Innovation Labs 2017 face parte din proiectul pilot de oraș inteligent demarat de Orange România și care marchează debutul colaborării Tech Lounge cu municipalitatea albaiuliană.

Innovation Labs este un pre-accelerator de start-up-uri cu profil tehnic care a fost inițiat la Universitatea Politehnică București în 2011 de către Prof. Dr. Ing. Răzvan Rughiniș, Andrei Pitiș și Bogdan Iordache. În ultimii trei ani de zile, a crescut în amploare, în prezent cooptând instituții academice din România care acoperă cca 80% dintre absolvenții anuali, la nivel național, ai specializărilor vizate. De asemenea, numărul și greutatea partenerilor, precum și amploarea vizibilității în media au crescut considerabil, de-a lungul anilor.

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea