Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primarul Mircea Hava: S-a dat ordinul de începere pentru lucrările de reparații la elementele de lemn din Cetate, în special poduri. Costul total este de 666 000 lei cu TVA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Mircea Hava a anunțat că lucrările de reparație a podețelor din Cetatea Alba Carolina vor începe  în luna octombrie. Potrivit edilului s-a dat deja ordinul de începere a lucrărilor, iar în perioada următoare se va achiziționa lemnul necesar care va trebui să treacă printr-un proces de debitare și uscare.

Reamintim că primăria a încheiat un contract cu firma S.C. Transilvania Prest Solutions SRL din localitatea Bistra, iar pentru repararea podurilor va plăti 666 000 lei cu tot cu TVA.

Citiți și: Contract de peste 120.000 de euro câștigat de o firmă din Bistra, pentru repararea podurilor de lemn din Cetatea Alba Carolina

„Pentru cei care citesc și vor să afle de la sursă, ocolind falsul sau subiectivismul, vă anunț că s-a dat ordinul de începere pentru lucrările de reparații la elementele de lemn din Cetate, în special poduri. Nu e în natura noastră și nici în fișa postului să dăm vina pe trecut pentru sincope apărute ieri sau azi.

Le luăm așa cum sunt, le analizăm și, cel mai important, le rezolvăm. Pentru că lucruri care păreau ok și trainice acum 5- 6 ani, cum sunt podurile de lemn din Cetate, sub influența vremii și, uneori și a oamenilor, și-au arătat “slăbiciunile”.

Din fericire lucrările au fost garantate la vremea respectivă, iar banii cheltuiți acum sunt din garanția de bună execuție. Asta pentru cei care plâng în pernă și vorbesc numai ce vor. Urmează perioada achiziționării lemnului de stejar, debitarea și uscarea. Pentru că am cerut un indice de umiditate de maxim 18%. Asta înseamnă că se va acționa concret abia în octombrie. Dincolo de podine ne preocupă toate elementele structurale. Luate la decojit, tratat, vopsit etc.

Am identificat problema, am găsit soluția și ne apucăm de treabă. Să dea Dumnezeu să țină și vremea! Costul total este de 666 000 lei cu TVA.”, se arată într-o postare pe facebook a edilului Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea