Ziarul Unirea

Primarul Mircea Hava în vizită de lucru la Cambridge. Tema reuniunii este utilizarea bicicletelor pentru diminuarea poluării şi reducerea traficului rutier

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia intenţionează să plece miercuri, la Cambridge, în Marea Britanie, unde va participa la o reuniune în cadrului proiectului „Cyclelogistics – Moving goods by cycle”, iniţiat de organizaţia Austrian Mobility Research (FGM-AMOR) din Austria şi care promovează transportul mărfurilor uşoare cu ajutorul bicicletelor pentru diminuarea poluării şi reducerea traficului în zonele urbane.

La reuniune mai participă reprezentanţii mai multor administraţii locale din Europa. Aceştia vor analiza modalitatea în care unele transporturi motorizate să poată fi schimbate cu transportul profesional cu biciclete.

ELIT

Din delegaţia administraţiei locale mai face parte Nicuşor Moldovan, directorul Direcţiei de Programe din Primăria Alba Iulia şi unul din membrii echipei proiectului care vizează reducerea consumului de carburanţi şi implicit al emisiilor de CO2, eliberarea zonelor din interiorul oraşelor şi micşorarea poluării fonice.

Cheltuielile pentru această deplasare vor fi decontate din fondurile proiectului European a cărui partener este şi primăria din Alba Iulia.

Ceilalţi parteneri în acest proiect sunt: European Cyclists Federation (Belgia), Outspoken Delivery (Marea Britanie), Municipalitatea din Ferrara (Italia), Agenţia Energiei Plovdiv (Bulgaria), Cycle Chic (Danemarca), La Petite Reine (Franţa), Cyclists Touring Club Charitable Trust (Marea Britanie), IBC Cycling Consultancy (Olanda).

Primarul a declarat că s-ar putea să nu mai plece în Anglia la această reuniune, dacă nu va reuşi să-şi schimbe biletele de avion.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

ioana 10 iulie 2012 at 13:55

asta da! cea mai tare stire! ce se fac aia la „reuniune” daca nu participa si mircea cu nicusor si inca vreo doua domnisoare? foarte tare!

o 10 iulie 2012 at 15:00

Ha ha ha… au inceput din nou vizitele nesfarsite in strainatate acum ca s-a vazut din nou primar. O sa il gasiti incepand din 2014 inapoi la post ca se apropie alte alegeri…

Stareta 10 iulie 2012 at 16:47

Foarte bine, dar primele biciclete sa le foloseasca cei din Primaria Alba Iulia, mai ales primarul, cand merge pe teren si chiar in timpul liber. El ar trebui sa fie primul care da exemplu cetatenilor orasului.Urmeaza apoi cei din Prefectura,Finante, ITM,Mediu,OPC,Casa de Pensii, AJOFM,Casa de Sanatate etc.Ar mai fi cateva institutii care polueaza, dar toate la timpul lor.

i3 10 iulie 2012 at 18:11

” Primarul a declarat că s-ar putea să nu mai plece în Anglia la această reuniune, dacă nu va reuşi să-şi schimbe biletele de avion ”

… eu sper sa le schimbi cu unele cu destinatia Congo sau cu un al stat african cu care Romania nu are tratat de extradare. Si asa bateai apropo la Congo in stirea din Adevarul. Deci drum bun domn’ colonel !

mmmm 11 iulie 2012 at 10:49

ce ciudat. Mircea Hava la simpozion dedicaty reduceri traficului rutier. El, care a infiintat parcarea CUSTOZZA, care a taiat parcuri pentru a face loc masinilor in cetate?
Caraghios…..

cetatean... 13 iulie 2012 at 13:03

MAI LASA-O FRATE …DACA NU AI CAPACIATEA SA VEZI DINCOLO DE ACEA ACTIUNE…NU TE DUCE ,,MINTEA,, PUR SI SIMPLU …

Comentariile sunt oprite