Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Primarul Blajului, Gheorghe Rotar: Să ne bucurăm împreună! Am arătat Europei şi nouă înşine, că o comunitate mică de 20.000 de locuitori poate coagula o ţară întreagă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi,1 martie 2018, Blajul a primit vestea că are onoarea să organizeze la Bucureşti turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin. Este o veste mare, care onorează atât mica noastră urbe, cât şi întreg sportul românesc. Tocmai de aceea, ca primar al Blajului, vă invit, pe toţi iubitorii sportului, să ne bucurăm împreună de unul dintre cele mai mari evenimente sportive organizate în România!  

Cred că bănuiţi cu toţii că în spatele unui astfel de anunţ stau ore de muncă, emoţii şi, peste toate, dorinţa de a reuşi, dar astăzi nu vreau să vorbesc despre asta, ci vreau să vă invit să sărbătorim împreună!

Într-o perioadă în care aparenţele arată că în ţara noastră nu se pot închega parteneriate durabile, nu se pot dezvolta proiecte de anvergură, Blajul s-a ambiţionat să demonstreze contrariul, faptul că România nu este cu nimic mai prejos decât altă ţară din Europa şi că atunci când se munceşte serios se poate reuşi.

Acest succes al Blajului, obţinut poate nu întâmplător în anul centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, vine să arate că speranţa nu a murit, că visele pot deveni realitate şi că, prin Blaj, povestea marilor performanţe ale sportului românesc merge mai departe.

Trebuie spus că în realizarea acestei reuşite nu am fost singuri: Primăria Municipiului Bucureşti, Guvernul României, prin Ministerul Tineretului şi Sporturilor, Federaţia Română de Volei şi, ca întotdeauna, Consiliul Judeţean Alba au fost alături de noi şi au susţinut acest proiect, crezând în noi şi în ideea că şi în România se pot întâmpla lucruri memorabile!

Aş dori ca aceste sentimente frumoase să le împărtăşim cu toţii, pentru că nouă ardelenilor nu ne place să ne bucurăm singuri. De aceea, la Bucureşti, vă invit cu drag, pe toţi iubitorii voleiului din România, pentru a vedea cel mai mare spectacol al voleiului european.

În 5 şi 6 mai 2018, în Sala Polivalentă din capitală, Blajul are onoarea să continue la cel mai înalt nivel visul european al marilor echipe din voleiul feminin românesc amintind aici pe Rapid, Dinamo, Metal Galaţi, Tomis Constanţa, Ştiinţa Bacău şi CSM Bucureşti, echipa care a adus trofeul Challenge Cup la Bucureşti.

Indiferent dacă echipa noastră va câştiga sau va pierde pe terenul de joc, în final rămânem cu sentimentul că deja am învins, pentru că am arătat Europei şi nouă înşine, că o comunitate mică de 20.000 de locuitori poate coagula o ţară întreagă, făcând-o să creadă într-un vis şi să participe la împlinirea lui!

De aceea, mulţumindu-vă tuturor acelora care aţi crezut în visul nostru, am încredere că în dimineaţa zilei de 7 mai 2018, când acordul Imnului Ligii Campionilor va fi incetat, iar mulţimile de suporteri, venite din toată Europa, vor fi plecate spre casă, vom fi mândri de ceea ce am realizat, vom fi mândri de România!

Până atunci, pentru noi, urmează o perioadă în care toţi cei implicaţi vor avea mult de muncă, pentru că acum nu mai este vorba doar despre Blaj sau Alba, este vorba despre România! Sunt convins însă că împeună vom reuşi, iar în final vă invit pe toţi iubitorii sportului din România să ne bucurăm împreună şi să luaţi parte la marele spectacol al Ligii Campionilor de la Bucureşti!

Citiți și Onoare pentru Volei Alba Blaj și România: Final Four-ul Champions League, la București, în 5-6 mai!

Primarul Municipiului Blaj – Gheorghe Valentin Rotar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea