Rămâi conectat

Politică Administrație

PRIMARUL „4 X 4” AL BLAJULUI!

Unirea Ziarul

Publicat

în

PRIMARUL „4 X 4” AL BLAJULUI!

Alegerile locale au trecut, unele rezultate au confirmat așteptările, altele au fost surprinzătoare, însă acum lucrurile încep să se așeze! A mai rămas de așteptat  validarea mandatelor celor aleși și constituirea consiliilor loale, astfel încât noile administrații locale „să-și intre în pâine”! În rândurile care urmează        mă voi opri asupra rezultatelor pentru alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Blaj.

Câștigătorul  alegerilor locale din 27 septembrie 2020, Gheorghe Valentin Rotar, este la al patrulea mandat. Remarcabil este faptul că rezultatul obținut de edilul blăjean, câștigător cu 78,90% din voturi, îl plasează pe acesta pe locul întâi pe țară la rezultatele obținute de candidații pentru primăriile de municipii. Este cel mai bun rezultat electoral pentru Gheorghe Valentin Rotar de până acum, care se încrie în linia  procentelor obținute la scrutinele precedente (77,65% în 2008, 77,32% în 2012 și 76,55% în 2016).

Primarul Gheorghe Valentin Rotar spune că acest rezultat confirmă, încă o dată, încrederea pe care locuitorii Blajului o au în administrația locală și exprimă dorința de continuitate pe care comunitatea blăjeană o transmite pentru dezvoltarea orașului, conform proiectelor implementate în ultimii 12 ani, celor aflate în derulare, precum  și a celor prevăzute pentru perioada 2021-2027.

Blajul a avut obiective clare în fiecare dintre cele patru mandate, iar saltul calitativ înregistrat a fost foarte vizibil și i-a convins pe blăjeni să continue cu Gheorghe Valentin Rotar ca primar al municipiului. „Votul masiv pentru mine și pentru echipa mea este un rezultat al modului în care am dezvoltat comunitatea în toți acești ani. Blăjenii, în toate mandatele mele de primar, au făcut echipă cu administrația locală și au avut maturitatea politică de a asigura majoritatea și pentru lista mea de consilieri în Consiliul Local Blaj, înțelegând astfel importanța implementării unui concept unitar pentru dezvoltarea comunității, la care și-au dorit să fie părtași. Prin legitimitatea dată prin votul lor, blăjenii au dat posibilitatea administrației locale, ca în limitele legii, să acționeze cu flexibilitate, rapiditate și eficiență în luarea deciziilor pentru dezvoltarea comunității”, spune edilul.

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a subliniat că mandatul care începe oficial peste câteva zile va fi cel mai important de până acum, pentru că proiectele de dezvoltare pentru comunitate, așa cum au fost prezentate pentru perioada 2021- 2027, vor asigura Blajului, pe măsura implementării lor, saltul final spre orașul european pe care și-l doresc toți locuitorii. Tocmai de aceea, edilul blăjean exclude categoric varianta de a candida la alegerile parlamentare pentru o funcție de senator, așa cum s-a vehiculat recent: „Să fie foarte clar, așa cum am promis, în acest moment nu sunt interesat de o demnitate de parlamentar, pentru că la Blaj avem foarte multă treabă și multe proiecte la care m-am angajat ca Primar al Blajului. Eu voi depune un jurământ pentru Blaj în calitate de Primar! Îi asigur pe blăjeni că-mi voi ține acest jurământ, voi rămâne fidel Blajului și voi continua munca în slujba comunității care mi-a acordat încrederea!  Blajul este bine și va fi și mai bine!”. Asta este starea de spirit a vechiului și noului edil al Blajului, Primarul „4 x 4” care în câteva zile își va începe al patrulea mandat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea