Primarii din Apuseni îi mulțumesc europarlamentarului Victor Negrescu pentru donarea unor tuneluri de dezinfectare pentru unități sanitare din Câmpeni și Abrud

Primarii din Câmpeni și Abrud au continuat zilele acestea eforturile pentru a asigura populației din zona Munților Apuseni condiții optime medicale în contextul pandemiei COVID-19.

Astfel, cu sprijinul europarlamentarului de Alba, Victor Negrescu, care a achiziționat și donat Serviciului de Ambulanță Județean, substația Câmpeni și Spitalului Orășenesc Abrud două tuneluri pentru dezinfectare umană, s-a reușit suplimentarea măsurilor de protecție pentru personalul medical și pacienți. Acest gest nu este deloc întâmplător dat fiind faptul că europarlamentarul a locuit o perioadă în zonă și și-a declarat mereu atașamentul față de Apuseni inclusiv prin acțiuni de promovare la Bruxelles.

ELIT

Cele două tuneluri au fost montate la începutul acestei săptămâni. Acestea au o structură metalică solidă, din oțel galvanizat, și sunt acoperite cu policarbonat, respectând normele în domeniu. Dezinfecția, ca măsură complementară de protecție, se va realiza prin pulverizarea soluției biocide. În partea inferioară au fost amplasate mochete îmbibate cu dezinfectant pentru încălțăminte.

Nu este prima acțiune de acest gen a europarlamentarului Victor Negrescu pentru unitățile sanitare din județul Alba, în actualul context epidemiologic, unele ajungând inclusiv în spațiul public. Astfel, printre alte acțiuni similare, presa a relatat la începutul lunii aprilie, despre faptul că reprezentantul PES activists România, europarlamentarul Victor Negrescu, a donat, Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, 60 de viziere de protecție, achiziționate de la un producător autorizat. Nici atunci, și nici acum, reprezentatul României în Parlamentul European nu a dorit să comenteze acțiunile sale, menționând doar faptul că le stă la dispoziție tuturor celor care au nevoie de sprijin prin intermediul cabinetului de europarlamentar din Alba Iulia sau prin intermediul rețelelor sociale.

Mihail David - 2020

”Situația epidemiologică ne obligă să stăm departe unii de alții dar, pentru a depăși cu bine astfel de momente, avem nevoie, mai mult ca oricând, să fim aproape. Împrenă cu europarlamentarul Victor Negrescu ne vom implica, în continuare, în acțiuni care susțin și corespund nevoilor unităților sanitare din județul Alba. Acordarea unui mic sprijin celor care înfăptuiesc actul medical poate însemna, pe termen mediu și lung, un mare ajutor pentru comunitate.”, a spus Corneliu Mureșan, vicepreședintele PES activists pe Regiunea Centru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...