Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Primăria Sebeș solicită o finanțare nerambursabilă de 12 milioane lei pentru introducerea gazului metan la Răhău. A fost depus proiectul prin programul național de investiţii „Anghel Saligny”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Primăria Sebeș solicită o finanțare nerambursabilă de 12 milioane lei pentru introducerea gazului metan la Răhău. A fost depus proiectul prin programul național de investiţii „Anghel Saligny”

Primăria Municipiului Sebeș, prin Compartimentul proiecte cu finanțare internă și internațională, a elaborat și a înaintat Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației cererea de finanțare pentru realizarea sistemului de alimentare cu gaze naturale a gospodăriilor din localitatea aparținătoare Răhău.

Valoarea totală estimată a obiectivului de investiții este de 12.832.811,93 lei, iar finanțarea solicitată prin Programul Național de Investiţii „Anghel Saligny” este 12.197.821,93 lei.

Populația luată în calcul la realizarea studiului de fezabilitate însumează circa 1.000 de locuitori și circa 580 de gospodării. Lungimea rețelei de distribuție care urmează a fi înființată va avea circa 8.435 metri, iar consum estimat anual la consumatorii casnici este de 78.648 mc. Utilizarea gazelor naturale conduce, pe lângă avantajele certe ale comodității utilizării acestui combustibil, și la obligativitatea folosirii raționale a acestuia prin utilizarea unor echipamente cu randament ridicat, cu funcționare automatizată și sigură, cu eficiență și responsabilitate din partea consumatorilor finali.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Primăria Sebeș susține necesitatea unui nou proiect care să contribuie la confortul locuitorilor din Răhău, știut fiind că, până în anul 2016, această zonă componentă a Municipiului Sebeș nu beneficia nici de alimentare cu apă potabilă. Pe lângă dezvoltarea rețelelor de utilități, la Răhău a fost modernizată școala și grădinița, cea mai mare parte a resurselor fiind asigurate tot printr-o finanțare nerambursabilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: PERCHEZIȚII domiciliare în Alba și alte 3 județe într-un dosar de infracțiuni de obținere ilegală de fonduri.  Mai multe utilaje nu ar fi fost folosite conform legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: PERCHEZIȚII domiciliare în Alba și alte 3 județe într-un dosar de infracțiuni de obținere ilegală de fonduri.  Mai multe utilaje nu ar fi fost folosite conform legii Mai multe mandate de percheziție domiciliară, în localități din județele Alba, Cluj, Botoșani sau Mehedinți au fost făcute la data de 28 mai. Două societăți comerciale ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea