Primăria Sebeș: Campanie de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic. Proiect destinat persoanelor defavorizate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Municipiului Sebeș anunță derularea campaniei de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde din cadrul  unui proiect din Fondul de Ajutor European.

Primăria Municipiului Sebeș, prin Direcția de Asistență Socială, anunță derularea campaniei de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde din cadrul proiectului cofinanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane (FEAD).

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014-2020), următoarelor categorii de persoane care au domiciliul sau reședința în Sebeș și localitățile aparținătoare – Petrești, Lancrăm și Răhău:

PMP - Alegeri parlamentare 2020

1.persoanele care au împlinit vârsta de 75 ani și beneficiază de indemnizația socială pentru pensionari sau alte drepturi, prin legi cu caracter special, plătite prin casa teritorială de pensii (800 lei);

2.persoane/familii fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate.

Relații suplimentare: telefon 0258731007/ www.spas-sebes.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419