Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primăria Ocna Mureş va deschide o nouă cale de acces pentru târgul de animale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria ocna muresAdministraţia locală din Ocna Mureş va deschide o altă cale de acces spre târgul de animale amplasat lângă UPSOM. Calea de acces pietruită va fi amenajată cu plecare din zona fostului magazin Plus, prin spatele hotelului şi va ajunge la UPSOM. Administraţia locală a optat pentru această variantă ocolitoare pentru ca în zilele de târg să nu mai pătrundă prin centrul oraşului diverse atelaje încărcate cu cereale sau animale ce urmează să fie vândute. Drumul, în lungime de 1,5 km, va fi finalizat în maximum două luni. Primăria Ocna Mureş a alocat în 2013 pentru proiectul de amenajare a târgului de animale suma  de 12.500 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea