Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Municipiului Aiud angajează casier și inspector de specialitate, gradul IA. Care sunt condițiile de participare la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud angajează casier și inspector de specialitate, gradul IA. Care sunt condițiile de participare la concurs

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI AIUD, cu sediul situat în str. Cuza Vodă, nr. 1, organizează concurs în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a unui post contractual de execuție vacant, cu normă întreagă, de casier din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud.

Condiţiile specifice de participare la concurs:

– studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile de ocupare a unui post contractual vacant, prevăzute la art. 3 din HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile de desfășurare a concursului:

Data, ora și locul desfășurării probei scrise: 17.02.2022, ora 10:00 – sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu;

Data și locul desfășurării interviului: 22.02.2022 – sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 04.02.2022, ora 14:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Aiud, situată în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, telefon 0258 861310 interior 1013 /fax 0258 861280, e-mail: [email protected], precum și de pe site-ul instituției: www.aiud.ro. Persoana de contact: Morar Angela, consilier în cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern din cadrul Direcției Economice, aparatul de specialitate al Primarului municipiului Aiud.

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, cu sediul în Aiud, str. Tribun Tudoran, nr.9, jud. Alba, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate, gradul IA, din cadrul Serviciului Tehnic, Întreținere Patrimoniu – Compartiment Seră, Zone verzi.

Condițiile specifice de participare la concurs:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul horticultură;

– vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului: minimum 6 ani și 6 luni.

Condițiile generale de participare la concurs:

– candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

Condițiile de desfășurare a concursului:

Data, ora și locul desfășurării probei scrise: 15.02.2022, ora 10:00 – sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, str. Tribun Tudoran nr. 9;

Data, ora și locul desfășurării interviului: 18.02.2022, ora 10:00 – sediul Serviciului Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud, str. Tribun Tudoran nr. 9.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 07.02.2022, ora 15:00 la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Salarizare, Resurse Umane.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia stabilită se afişează la sediul Serviciului Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul Salarizare, Resurse Umane din cadrul Serviciului Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud, telefon 0258/861593 interior 13, e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 18 – 24.12.2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 18 – 24.12.2023 Intreruperile programate pentru intervalul 18.12.2023-24.12.2023 Data întreruperii Localitatea/Adresa   Intervalul orar 18/12/2023 VALEA LUNGA, Strada GARA VALEA LUNGA 09:00 – 17:00 20/12/2023 CERGAU MARE, Strada HODAI GOGON,LAPTARIE STROIE 09:00 – 17:00 Informații actualizate despre întreruperile planificate în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare