Primăria municipiului Aiud a anunțat amânarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante

Primăria municipiului Aiud a anunțat amânarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante

Ținându-se cont de actualul context epidemiologic, ca măsură de prevenție împotriva răspândirii, reprezentanții Primăriei Aiud au anunțat amânarea concrusului pentru ocuparea posturilor vacante. Data reprogramării concursului va fi comunicată ulterior.

Având în vedere prevederile art. 38 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, Primăria municipiului Aiud anunță amânarea, din motive obiective, pentru o dată care se va comunica ulterior, a următoarelor concursuri a căror procedură a fost demarată, respectiv:

INFORMARE COVID-19

– pentru posturile contractuale vacante, respectiv 2 funcții contractuale de execuție de inspector de specialitate, grad IA și 1 funcție contractuală de execuție de inspector de specialitate, grad I din cadrul Compartimentului Proiecte, Prognoze, Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud, programat pentru data de 30.03.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 219/04.03.2020);

– pentru postul contractual vacant de execuție de referent, treapta profesională IA din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud, programat pentru data de 31.03.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 231/06.03.2020).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...