Primăria Meteș: Sistemul de iluminat public stradal al comunei, modernizat cu aparate performante. Sursele de finanțare ale proiectului, bugetul local

Sistemul de iluminat public stradal al comunei Meteș a fost reabilitat prin înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu unele performante atât din punct de vedere optic, cât și constructiv.

Prin modernizarea vechiului sistem de iluminat se va reduce semnificativ consumul de energie electrica si implicit costurile de utilizare si emisiile de dioxid de carbon.

Proiectul a vizat modernizarea iluminatului public în toate satele componente ale comunei Metes. Sursele de finantare ale proiectului este bugetul local al comunei Metes, iar durata de viata a surselor noi de iluminat este de minim 60 de luni.

“Iluminatul public reprezinta unul dintre criteriile de calitate ale civilizatiei moderne. Acest proiect a aparut si ca o necesitate pentru cresterea gradului de securitate de la nivelul comunitatii noastre. La ora actuală rețeaua de iluminat public este modernizată în proporție de 100% pentru a asigura un climat de siguranță în
comună, dar va contribui si la eficientizarea si diminuarea costurilor” a declarat primarul comunei Metes Dan Cosmin Opruta.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...