Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primăria Alba Iulia cumpără containere modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor și kit-uri fotovoltaice pentru alimentare: Valoarea investiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia cumpără containere modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor și kit-uri fotovoltaice pentru alimentare: Valoarea investiției

Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizare de containere modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor și Kit-urile fotovoltaice pentru alimentarea acestora pentru obiectivul de investiții „dotări – amenajare platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor urbane din zona locuințelor colective”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 588.235,29 lei, fără TVA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La ora actuală Municipiul Alba Iulia dispune de puncte de colectare dotate cu module pentru platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor insuficiente pentru deservirea tuturor zonelor în condiţii de igienă normale.

Platformele vor fi realizate prin alipirea uniu număr variabil de module, în funcţie de configuraţia particulară a poziţiei unde acestea vor fi montate. Module (respectiv grupurile de module) vor avea înălţimea de aproximativ 2100 mm, adâncimea aproximativ de 1500 mm, iar lungimea va varia în funcţie de numărul de module care compun fiecare grup (între 2 şi 10 module alăturate). Fiecare ansamblu de module va forma o incintă comună, iar pe capete, grupul se va închide cu câte un perete lateral demontabil. Vor fi decontate strict numai numărul de elemente folosite pentru fiecare platformă.

Dimensiunile maxime de gabarit ale platformelor supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor se vor încadra în toleranţe de ±100 mm faţă de dimensiunile specificate (se va raporta la lungimi şi lăţimi totale ale platformelor), pentru ca acestea să se încadreze în spaţiile prevăzute şi totodată să se poată introduce în fiecare modul ale acestora câte un eurocontainer standard de 1100 1. Containerele vor putea fi introduse pe uşa modulului doar fără capac, (doar model capac plat).

Dimensiunile unui modul:
-Lungime: 1200 mm
-Adâncime: 1500 mm
-înălţime: 2100 mm

Trapele vor fi prevăzute cu câte un sistem de control acces cu cartelă. Sistemul de control acces va fi prevăzut cu cititoare de carduri antivandal. Cititoarele vor fi programabile, cu o frecvenţă care să permită înregistrarea tagurilor de la interfonul uşii de la bloc (în cazul în care acestea sunt de generaţie nouă – tip RFID) şi vor fi prevăzute cu tastatură.

Alimentarea cu energie electiică va fi asigurată de un kit fotovoltaic montat în incinta fiecărei platforme din cele 14, de către furnizorul containerelor. Kitul fotovoltaic de alimentare cu energie electrică va fi calculat şi dimensionat corespunzător astfel încât să susţină funcţionarea grupurilor de module aferente fiecărei platforme. Acestea vor fi echipate cu control acces cu cartelă pe toată durata zilei. Panourile fotovoltaice vor fi montate pe suporţi speciali ce permit orientarea acestora pentru obţinerea unei încărcări eficiente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă Un accident rutier a avut loc joi după-masa, în jurul orei 16.00, pe Bulevardul Revoluției, în giratoriul din zona Mercur. Un scuter a fost lovit de o dubă. Citește și: VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea