Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Aiud: Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud pregătește tehnicieni. La 1 noiembrie a început demararea Proiectului “Cultivăm idealul!”,  privind Învățământul Secundar – ROSE

Mondoc Adriana

Publicat

în

Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud pregătește tehnicieni care să afirme un profesionalism la înălțimea tradiției acestei instituții, asigurând în același timp implicare devotată în pregătirea viitorilor absolvenți pentru examenul de Bacalaureat.

În această direcție,  liceul a obținut selecția în runda a II-a a proiectelor finanțate de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, implementate de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. 1 noiembrie 2018 reprezintă demararea Proiectului Cultivăm idealul!,  privind Învățământul Secundar – ROSE.

Timp de 4 ani (2018 – 2022), 75 de elevi din grupul țintă, din clasele IX-XII, vor beneficia direct de activități pedagogice și de sprijin, precum și extracurriculare, stabilite în urma analizei-diagnoză, realizate cu părinți, elevi, cadre didactice și reprezentanți din comunitatea locală, unde au fost identificat problemele cu care se confruntă elevii liceului.

Obiectivul general al acestui proiect este creșterea interesului elevilor pentru învățare prin îmbunătățirea serviciilor oferite de școală, pentru ridicarea procentului de promovabilitate la Bacalaureat și alegerea unui traseu profesional optim. Proiectul propune următoarele activități: activități remediale “Suntem campionii educației!”, la disciplinele limba și literatura română, matematică și biologie; activitățile de consiliere “Motivat să învăț”; cercul de limba engleză ”English made easy”, respectiv cercul de antreprenoriat ”Azi elev, mâine fermier”. Vizitele de documentare, de studiu și excursiile tematice vor completa în chip entuziasmant creșterea motivației elevilor liceului de a merge la școală, de a învăța, pentru a absolvi cu succes liceul și a promova examenul maturității. Activitățile de renovare și dotare completează oferta acestui grant, prin achiziții care să stimuleze demersul de învățare al elevilor.

Echipa de proiect este alcătuită din următorii membri: coordonator grant – prof. Cristian Macrai, responsabil financiar – Daniela Tiutiu, responsabil achiziții – prof. Daniel Vârteiu, asistent manager – prof. Simona Păcurar, responsabil informare și publicitate – prof. Adriana Cordoș, profesori mentori – prof. Amelia Andrea, prof. Maria Căpîlna, prof. Adriana Cordoș, prof. Nicoleta Macrai, prof. Cristian Macrai, prof. Elena Filimon, prof. Simona Păcurar, sub atenta încurajare și reprezentare legală a conducerii școlii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea