Primăria Aiud: După ani de așteptare, localitatea Măgina va beneficia de rețea de apă potabilă. S-a semnat contractul de finanțare prin PNDL

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul Municipiului Aiud anunță semnarea contractului care va permite introducerea rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina.

Proiectul ”Alimentare cu apă potabilă în localitatea Măgina” cu valoare totală de 1.920.648,69 lei din care contribuția locală este de 103.994,47 lei intră în linie dreaptă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

 Obiectivul de investiții este unul multianual, în momentul de față fiind aprobată faza de Documentare și avizare a lucrărilor de intervenții. În perioada următoare aprobării bugetului local pentru anul 2018 se vor contracta serviciile de proiectare, faza proiectului tehnic și detaliile de execuție, urmând să fie emisă autorizația de construire și, în final, contractarea efectivă a lucrărilor, cu respectarea prevederilor Legii 98/2016 privind achizițiile publice

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Acest contract semnat este primul dintre cele 4 contracte depuse de municipiul Aiud în cadrul PNDL, celelalte 3 contracte cu impact major în infrastructura municipiului nostru fiind:

  1. Reabilitare sistem rutier și rețele de utilități strada Iazului și strada Grădinii
  2. Modernizare sistem rutier pe străzile Stadionului, Morii și Transilvaniei
  3. Reabilitare pod peste Valea Aiudului – strada Stadionului.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Pesedistele 6 februarie 2018 at 18:01

Deci sa inteleg ca Aiudul se lauda cu bani primiti dintr-un program al PSD adica PNDL 2 si cu faptul ca totusi guvernul PSD a mai alocat orasului bani pentru inca 3 investitii. Sa se consemneze asta dna primar :))))))

aiudean 6 februarie 2018 at 18:18

Madam, as vrea sa-l vad finalizat si nu sa-mi spui ca intra „in linie dreapta”.
Iar la cate strazi neasfaltate, poduri subrede si multe altele ce trebuie facuta in Aiud sunt, ai putea sa te ocupi mai serios si sa nu faci doar pe cocota.

Alegatorul 6 februarie 2018 at 23:18

Poate își face poze cu vicesa călare pe conducta de apă

Comentariile sunt oprite