Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prima țară din Europa care dă LIBER la turiștii vaccinați anti-Covid. Vaccinul chinezesc și rusesc, INTERZISE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul islandez deja a permis călătorilor din UE să intre pe teritoriul său fără a fi necesară carantina, dar noua decizie semnifică faptul că va fi permis accesul şi pentru vizitatorii din Marea Britanie şi din SUA, scrie news.ro.

”Lumea a trecut prin multe în ultimele 12 luni şi cu toţii sperăm să ne întoarcem încet şi sigur la normalitate. Aceasta include şi posibilitatea de a călători„ care este importantă pentru cultură, comerţ şi afaceri”, a declarat premierul Katrin Jakobsdottir.

Cei care sosesc în Islanda vor trebui să dovedească faptul că au fost imunizaţi cu un vaccin aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului, ceea ce exclude vaccinurile din China – o sursă importantă de turişti – precum şi vaccinul rusesc Sputnik V.

Turismul a devenit una dintre principalele industrii din Islanda în ultima decadă după publicitatea făcută de erupţia vulcanică din 2010, care a blocat traficul aerian în Europa pentru aproape o săptămână.

Numărul turiştilor în Islanda a scăzut cu 75% anul trecut, la mai puţin de 500.000 de vizitatori, ceea ce a dus la scăderea cu 6,6% a Produsului Intern Brut.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea