Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Prima şedinţă din 2014 a Consiliului Local al oraşului Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria AbrudPrima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local al oraşului Abrud se va desfășura joi, 30 ianuarie 2014, începând cu ora 13.00,  în sala de şedinţe ,,Avram Iancu” din cadrul Primăriei orașului Abrud.

Proiectul ordinii de zi cuprinde 12 puncte inițiate de primarul Nicolae Simina, alături de alte probleme curente care vor fi ca de obicei discutate la sfârșitul ședinței.

Printre cele mai importante puncte care sunt supuse dezbaterii și vor trebui aprobate în cadrul acestei ședințe sunt cele referitoare la aprobarea programului de achiziții publice, a bugetului local și a obiectivelor de investiții pentru anul acesta.

Lista întreagă a proiectelor acestei ședințe este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de acţiuni şi lucrări de interes local care urmează a fi prestate de către beneficiarii de ajutor social.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al oraşului Abrud.

3. Proiect de hotărâre privind formularea unei solicitări către Instituţia Prefectului Judeţului Alba, pentru modificarea /completarea alin.2 al art.1 din HGR nr.1256/2008, privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării în domeniul public al oraşului şi administrarea Consiliului local.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere locuinţă pentru Constantin Ilie Bartoc.

5. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de ,,Cetăţean de onoare al oraşului Abrud’’ domnului Jurcă Gheorghe.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual al achiziţiilor publice pentru anul 2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unor parcele de teren din imobilul proprietate privată a oraşului, situat în oraşul Abrud, strada Moţilor, numărul 2;

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2014 şi a Listei obiectivelor de investiţii propuse a se realiza în anul 2014.

9. Informare privind modul de soluţionare a petiţiilor pe sem. al II-lea 2013.

10. Raport privind activitatea asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap, desfăşurată în sem. al II- lea din 2013.

11. Raport de evaluare a implementării Legii nr.52/2003, în anul 2013.

12. Raport de evaluare a implementării Legii nr.544/2001, în anul 2013.

– Probleme curente.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea