Prima şedinţă din 2014 a Consiliului Local al oraşului Abrud

Prima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local al oraşului Abrud se va desfășura joi, 30 ianuarie 2014, începând cu ora 13.00,  în sala de şedinţe ,,Avram Iancu” din cadrul Primăriei orașului Abrud.

Proiectul ordinii de zi cuprinde 12 puncte inițiate de primarul Nicolae Simina, alături de alte probleme curente care vor fi ca de obicei discutate la sfârșitul ședinței.

Printre cele mai importante puncte care sunt supuse dezbaterii și vor trebui aprobate în cadrul acestei ședințe sunt cele referitoare la aprobarea programului de achiziții publice, a bugetului local și a obiectivelor de investiții pentru anul acesta.

Lista întreagă a proiectelor acestei ședințe este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de acţiuni şi lucrări de interes local care urmează a fi prestate de către beneficiarii de ajutor social.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al oraşului Abrud.

3. Proiect de hotărâre privind formularea unei solicitări către Instituţia Prefectului Judeţului Alba, pentru modificarea /completarea alin.2 al art.1 din HGR nr.1256/2008, privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării în domeniul public al oraşului şi administrarea Consiliului local.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere locuinţă pentru Constantin Ilie Bartoc.

5. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de ,,Cetăţean de onoare al oraşului Abrud’’ domnului Jurcă Gheorghe.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual al achiziţiilor publice pentru anul 2014.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unor parcele de teren din imobilul proprietate privată a oraşului, situat în oraşul Abrud, strada Moţilor, numărul 2;

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pe anul 2014 şi a Listei obiectivelor de investiţii propuse a se realiza în anul 2014.

9. Informare privind modul de soluţionare a petiţiilor pe sem. al II-lea 2013.

10. Raport privind activitatea asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap, desfăşurată în sem. al II- lea din 2013.

11. Raport de evaluare a implementării Legii nr.52/2003, în anul 2013.

12. Raport de evaluare a implementării Legii nr.544/2001, în anul 2013.

– Probleme curente.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

sandu gheorghe 29 ianuarie 2014 at 5:46

ai uitat un punct. Mama Ely și-a luat rămas bun de la Primar și de la iubiții consilieri locali, susținători ai proiectului RMGC, ocazie cu care le-a spus că a ,,înțărcat,,.

dan 29 ianuarie 2014 at 10:59

NO ! sa inceapa jecmaneala bugetului local ,care este cum este ! !

cu tot respectul pentru domnu primar dar orasul arata jalnic , stiu nu sunt fonduri o sa se spuna , sunt multi corbi si ciolanu este prea subtire.

o zi buna , si numai bine.

Comentariile sunt oprite