Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prima pacienta din județul Alba vindecată OFICIAL, de coronavirus. Două teste NEGATIVE consecutiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vești bune pentru județul Alba în lupta cu coronavirusul! Prima caz vindecat oficial, este chiar primul caz confirmat. Este vorba despre o pacientă adusă la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, în data de 18 martie.

În curusul zilei de astăzi, luni 30 martie, primul caz de infectare din județ a fost declarat vindecat. Este vorba despre femeia în vârstă de 36 de ani, al cărei rezultat a fost negativ la două teste consecutive efectuate.

Pacienta a fost adusă la secția de Infecțioase în urmă cu aproximativ două săptămâni, în data de 18 martie, având o stare bună de sănătate, după ce a fost în carantină insituționalizată, după ce s-a întors în țară din Italia.

YouTube video

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. În acest moment, în județul Alba se află 146 de persoane în carantină, iar 2.074 sunt izolate. Au mai rămas doar două cazuri de persoane infectate de COVID-19 în județul nostru. Până la această oră, 50 de persoane au murit, pe teritoriul României, iar 209 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea