Prima pacienta din județul Alba vindecată OFICIAL, de coronavirus. Două teste NEGATIVE consecutiv

Vești bune pentru județul Alba în lupta cu coronavirusul! Prima caz vindecat oficial, este chiar primul caz confirmat. Este vorba despre o pacientă adusă la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, în data de 18 martie.

În curusul zilei de astăzi, luni 30 martie, primul caz de infectare din județ a fost declarat vindecat. Este vorba despre femeia în vârstă de 36 de ani, al cărei rezultat a fost negativ la două teste consecutive efectuate.

ELIT

Pacienta a fost adusă la secția de Infecțioase în urmă cu aproximativ două săptămâni, în data de 18 martie, având o stare bună de sănătate, după ce a fost în carantină insituționalizată, după ce s-a întors în țară din Italia.

Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. În acest moment, în județul Alba se află 146 de persoane în carantină, iar 2.074 sunt izolate. Au mai rămas doar două cazuri de persoane infectate de COVID-19 în județul nostru. Până la această oră, 50 de persoane au murit, pe teritoriul României, iar 209 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...