Rămâi conectat

Politică Administrație

Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, nu este interesat de șefia SRI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul ministrul al Apărării și al PNL Alba, Teodor Atanasiu, a arătat sâmbătă că nu ar fi interesat să preia conducerea Serviciului Român de Informaţii.

„Nu mă interesează şefia SRI, nu ştiu cine a discutat. Niciodată nu am fost interesat şi nu mi-am pus în cariera personală acest obiectiv şi nu o să fiu, vă garantez, niciodată şeful SRI”, a afirmat Teodor Atanasiu înainte de şedinţa Consiliului Naţional al PNL, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

Directorul SRI, George Maior, şi-a înaintat marţi demisia de la conducerea instituţiei preşedintelui Klaus Iohannis, care i-a acceptat-o.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea