Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, nu este interesat de șefia SRI

Fostul ministrul al Apărării și al PNL Alba, Teodor Atanasiu, a arătat sâmbătă că nu ar fi interesat să preia conducerea Serviciului Român de Informaţii.

„Nu mă interesează şefia SRI, nu ştiu cine a discutat. Niciodată nu am fost interesat şi nu mi-am pus în cariera personală acest obiectiv şi nu o să fiu, vă garantez, niciodată şeful SRI”, a afirmat Teodor Atanasiu înainte de şedinţa Consiliului Naţional al PNL, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

ELIT

Directorul SRI, George Maior, şi-a înaintat marţi demisia de la conducerea instituţiei preşedintelui Klaus Iohannis, care i-a acceptat-o.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

Ghita 31 ianuarie 2015 at 20:55

Numai asta mai lipsea, sa puna „un ofiter sub acoperire de la Armata, de la DGIA”, sa conduca SRI”! Daca Iohannes, face acest lucru, ii de jale, si ar fii mai simplu sa numeasca Ambasadorul Rusiei, de la Bucuresti, Director la SRI, ar fii mai simplu, ca atunci „informatiile” se vor scurge, fara „intermediari”!

Ghita 3 februarie 2015 at 12:33

Atanasiu, tot timpul ii in „carti”, desigur, pe post de „Popa Prostu´”! La fitilit Antonescu, a pus de o „imbarligatura”, cu Orban, iar acum si Iohannes, ii cam da flit! Lumea nu uita asa de usor, ca Eutanasiu, a dorit sa scoata trupele romane din Irak, la comanda rusilor, si ca a platit derbedei, sa „convinga lumea sa voteze destituirea Marinarulu”i! Iar acum iar ii fuge „pamantul de sub picioare, vorba lui Farfuridii, „Mihai Bravu, iubea tradarea, dar ura pe tradatori”!

PONTA....COPY=PASTE 31 ianuarie 2015 at 21:18

NOOOO,…cum sa vreaaaa,…doar el este baiat cinstit si corectttt !!! Alti sint rai,ca tot sar la gatul lui. Ca doar usturoi n-a mancat si gura nu-i pute,tot timpul. Bai eutanasiule,om mai parsiv ca tine,la liberali,nu stiu sa existe altulll !!!

finna 1 februarie 2015 at 8:13

jale mare , asta mai liseste sa punem oamenii, ce de 20 ani numai au stiut sa o duca , din minciuni, distrugeri, si altele stim noi mai bine niste farisei, care intotdiauna, nu stiu decit sa minta.

brutus 1 februarie 2015 at 9:48

Praf, din nou astanasiul, iar vrea sefie la capitala iar circ, din nou impresii si vise, si pe pitic cel pune ? undercover ?ce valoare are acest caracter ca sa aiba el o functie de asa natura ?sper sa nu se intample asa ceva ……

io 1 februarie 2015 at 10:19

Atanasiu viseaza sa ajunga sef la SRI dar e prea mare invartitor ca sa acceada intr-o asemenea functie, mai ales ca pe unde a a ajuns sef s-a ales praful iar in acelasi timp conturile lui s-au ingrosat asemeni lui Cocos ha, ha.

e-lector 1 februarie 2015 at 21:08

eutanasiule… lasa-neeeee, lasa-neee! Cu sasu’ nu ti-ai gasit prostu’.

Comentariile sunt oprite