Prim-vicepreședinte PNL care a picat Bacalaureatul, la vârsta de 42 de ani, a depus contestație: De la nota 3,60, a ajuns la 3,75

Paul Voicu - Primar 2020

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, are 42 de ani și a dat Bacalaureatul în această sesiune, obținând nota 3,60 la proba de Limba și Literatura Română. Acesta nu a luat examenul nici după depunerea contestaţiei, obţinând în plus doar 15 sutimi, transmite news.ro.

Daniel Moroşanu obţinuse 3.60 la română, 7.55 la istorie şi 8.65 la geografie. El a depus contestaţie imediat după ce a aflat rezultatele la bacalaureat, însă nici după recorectarea lucrării nu a fost admis.

ELIT

În urma contestaţiei, liderul liberal a fost notat cu 3.75 la proba la română, fiind în continuare respins.

Imediat după aflarea rezultatelor la bacalaureat, Daniel Moroşanu, care este prim-vicepreşedinte PNL Vrancea şi preşedinte PNL Vidra, fiind consilier local la al treilea mandat, a declarat pentru News.ro că va susţine din nou bacalaureatul, la sesiunea de toamnă.

Mihail David - 2020

”Dacă nu iau, mă prezint în toamnă şi dau iar, mă voi duce mai pregătit şi voi lua cu notă mai mare. Nu e uşor, dar a fost un orgoliu personal să iau Bacalaureatul. Încurajez pe cine nu a făcut acest lucru, să nu ezite, nu e târziu. Vârsta nu e un impediment, e greu, dar nu imposibil”, a declarat consilierul din Vidra.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dacă se va hotărî să se înscrie la o nouă sesiune a bacalaureatului, Daniel Moroşanu va susţine doar proba la care a picat – Limba şi literatura română.

Daniel Moroşanu are 42 de ani, este preşedintele PNL Vidra, consilier local în comuna Vidra şi prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea. În acest an a dat pentru prima dată bacalaureatul. El absolvise o şcoală profesională şi apoi a făcut liceul la seral.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

John 6 iulie 2020 at 11:33

Vai de capul nostru de cine aqm ajkuns sa fim condusi…!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...