Prezentarea programului Eurodyssee la Alba Iulia – șansa tinerilor 18-30 de ani pentru un stagiu bine plătit în Europa

prezentare Eurodyssee Alba Iulia 2014Astăzi, la Alba Iulia au început lucrările Reuniunii de lucru privind prezentarea programului Eurodyssee în Judeţul Alba, 2- 4 martie 2014.

Programul Eurodyssee, șansa tinerilor 18-30 de ani pentru un stagiu bine plătit în Europa, a ajuns să fie implementat în sfârșit și în județul Alba, după 12 ani de existență inutilă a biroului ARE la Alba Iulia.

ELIT

Evenimentul se desfășoară la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în prezența reprezentanților Eurodyssee din Franța și a județelor care doresc să adere la program. Momentul reprezintă un foarte bun prilej de dezvoltare a relaţiilor instituţionale cu unităţi administrative din întreaga ţară. Organizarea unei reuniuni de lucru la Alba Iulia cu această tematică consolidează legătura dintre ARE şi Judeţul Alba, oferind, în acelaşi timp, o vizibilitate foarte bună judeţului nostru la nivel naţional şi mai ales european.

În luna noiembrie, 2013, județul Alba a devenit, prima regiune din Europa de Est, membru permanent al Consiliului Director al Eurodyssee. Responsabil cu acest program si cel care a resuscitat Biroul ARE din Alba Iulia, este Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

La ora 12.30, organizatorii evenimentului vor susținute o conferință de presă. Vom reveni cu informații privind concluziile prezentate de reprezentanții ARE și ai CJ Alba.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Află AICI totul despre Programul Eurodyssee!

Ce este Antena – Biroul regional al Ansamblului Regiunilor Europene (ARE) din Alba Iulia?

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

Carcotasul 4 martie 2014 at 13:38

Vad ca vi s-a parut prea dur comentariul anterior, cu privire la aceasta noua „carpaceala”, a Piticului Atomic, si l-ati sters. 300-900€ in Occident(ca acolo vor trai acesti tineri trimisi in sclavie), nu ajunge nici pentru tigari, in conditiile in care in Paris un drum cu metroul costa 5€. Depinde de tara, dar chiar in Spania cu 300€/luna, dormi in strada. LUCRAND LA NEGRU, AVAND CASA SI MASA, TOT POTI CASTIGA MIN 1000€/LUNA!
Desigur ca Piticul Atomic ca si „mare Vice” de program, isi va trimite „tinerii PeNaLi”, in sclavie, care totusi ii un lucru bun, ori nu se mai intorc, ori nu il va mai vota niciodata atat ei cat si anturajul lor!

Carcotasul 4 martie 2014 at 13:41

Parerea mea, ii ca trebuie sa va intoarceti cu „picioarele pe pamant”, si s-al mai „trageti de maneca” cand incepe cu aiurelile, acest ” mare politician de mahala”, Piticul Atomic!

Comentariile sunt oprite