Rămâi conectat

Politică Administrație

Prezentarea programului Eurodyssee la Alba Iulia – șansa tinerilor 18-30 de ani pentru un stagiu bine plătit în Europa

Bogdan Presecan

Publicat

în

prezentare Eurodyssee Alba Iulia 2014Astăzi, la Alba Iulia au început lucrările Reuniunii de lucru privind prezentarea programului Eurodyssee în Judeţul Alba, 2- 4 martie 2014.

Programul Eurodyssee, șansa tinerilor 18-30 de ani pentru un stagiu bine plătit în Europa, a ajuns să fie implementat în sfârșit și în județul Alba, după 12 ani de existență inutilă a biroului ARE la Alba Iulia.

Evenimentul se desfășoară la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în prezența reprezentanților Eurodyssee din Franța și a județelor care doresc să adere la program. Momentul reprezintă un foarte bun prilej de dezvoltare a relaţiilor instituţionale cu unităţi administrative din întreaga ţară. Organizarea unei reuniuni de lucru la Alba Iulia cu această tematică consolidează legătura dintre ARE şi Judeţul Alba, oferind, în acelaşi timp, o vizibilitate foarte bună judeţului nostru la nivel naţional şi mai ales european.

În luna noiembrie, 2013, județul Alba a devenit, prima regiune din Europa de Est, membru permanent al Consiliului Director al Eurodyssee. Responsabil cu acest program si cel care a resuscitat Biroul ARE din Alba Iulia, este Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba.

La ora 12.30, organizatorii evenimentului vor susținute o conferință de presă. Vom reveni cu informații privind concluziile prezentate de reprezentanții ARE și ai CJ Alba.

Află AICI totul despre Programul Eurodyssee!

Ce este Antena – Biroul regional al Ansamblului Regiunilor Europene (ARE) din Alba Iulia?


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare