Rămâi conectat

Actualitate

Prezentare de carte la ”Alba Transilvania” – Flaviu Predescu a făcut încă un pas în cariera sa literară cu volumul de eseuri ”Poetul merge mai departe – eseuri despre iubire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lansare carte011Înconjurat de prestigioși reprezentanți ai literaturii române contemporane, tânărul poet și eseist Flaviu Predescu a fost prezent la Târgul de carte ”Alba Transilvania” ce se desfășoară în acest weekend la Alba Mall, unde și-a lansat volumul de eseuri ”Poetul merge mai departe – eseuri despre iubire”.

Aflat la o vârstă la care puțini se pot lăuda cu astfel de realizări (33 de ani) și având deja publicate alte 8 volume de poezii, tânărul cugirean a dovedit că este familiarizat cu astfel de evenimente și a vorbit fără trac despre debutul său literar în care a fost încurajat de profesorul clujean George Maior, despre cartea pe care a prezentat-o în cadrul evenimentului de la Alba Iulia – pe care a mărturisit că a scris-o ”constrâns de împrejurări” dar și despre mândria de a se afla într-o companie atât de selectă, alături de reprezentanți de seamă ai filialelor Alba-Hunedoara și Cluj ale Uniunii Scriitorilor din România.

Momentul a făcut parte din secțiunea de lansări de carte dedicată Editurii Eikon în cadrul căreia au fost prezentate și volumele: ”Grăbește-te încet – 75” de Constantin Cubleșan, ”Repere culturale transilvane” de Mircea Muthu, ”Ferestrele Clujului. Exerciții de memorie culturală; Regăsiri creștine” de Mircea Popa, ”Consemnări critice” de Vistian Goia, ”Filosofia educației” de Ioan Șcheau.

Alături de semnatarii volumelor au mai fost invitați să ia cuvântul Diana Câmpan, Dorin Opriș, Mihai Pascaru și Vasile George Dâncu.

[nggallery id=1676]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea