Prețurile pe litoral scad treptat   

Preţurile la cazare, pe litoral, au scăzut și cu 25 la sută. Iar dacă aşteptaţi până la finalul lunii august, veţi plăti doar jumătate din tariful din vârful sezonului.

litoralGradele din termometre cresc, preţurile de pe litoral scad. Hotelierii au făcut primele ajustări de tarife.

„Vor scădea cu 20% față de cum au fost în vârful de sezon. Iar de la 1 septembrie vom intra în programul Litoralul pentru Toți. Prețurile vor fi în jurul sumei de 7-800 de lei pentru o săptămână la mare, cameră dublă, cu mic dejun”, spune Sebastian Puznava, directorul unui hotel de 3 stele.

Tarifele scad indiferent de stelele hotelurilor de pe litoral. Aşa că vă puteţi caza în camere de lux cu bani puţini. Asta dacă mai aveţi noroc să găsiţi locuri.

„Rezervări încă sunt, iar pachetele sunt achiziționate încă din iarnă. Discutăm de o reducere de 30 la sută. Facilitățile rămân aceleași, serviciile rămân aceleași”, spune Mădălina Crețu, reprezentanta unui hotel de 4 stele.

Dacă în vârful sezonului la un hotel de 4 stele prețurile porneau de la 450 de lei și ajungeau la 1.000 de lei pe noapte, acum turiștii care vor ajunge la mare vor plăti între 360 de lei și 800 de lei pe noapte.

Turiștii care și-au programat vacanțele după mijlocul lui august fac economii serioase.

La un hotel de două stele turiștii vor plăti, la recepţie, 144 lei pe noapte față de 180 lei cât era în vârf de sezon. La trei stele diferenţa de tarif ajunge la 110 lei pe noapte. La patru stele vor ajunge la cel mult 800 de lei pe noapte, faţă de o mie cât erau până acum, iar la cinci 5 stele, preţul va fi cu aproape 300 de lei mai mic. Iar de la 1 septembrie urmează o nouă ieftinire pentru că începe „Litoralul pentru toţi”.

Sursa Digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...