Rămâi conectat

Actualitate

Prețurile la carburanți, subiect de „lecție” de matematică pentru polițistul Marian Godină: „Să se calculeze ce economie a făcut Gicu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prețurile la carburanți, subiect de „lecție” de matematică pentru polițistul Marian Godină: „Să se calculeze ce economie a făcut Gicu”

Celebrul polițist brașovean, Marian Godină, a făcut un scurt „exercițiu” de matematică pe pagina sa de facebook astăzi, 9 martie 2022, pe fondul valului de scumpiri la carburanți care a panicat mulți șoferi din țara noastră.

„Gicu a stat trei ore la coadă la benzinărie, cu motorul pornit, a consumat zece litri de motorină și apoi a cumpărat treizeci de litri.

CITEȘTE ȘI: Prețuri RECORD la carburanți: Peste 11 lei / litru la unele benzinării din România

Cei zece litri pe care i-a consumat la coadă fuseseră cumpărați cu 7 lei litru, iar azi Gicu a cumpărat benzina cu 7.60 lei/litru.

Să se calculeze ce economie a făcut Gicu.”, a scris polițistul pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: COZI kilometrice în Alba Iulia, la benzinării: Șoferii fac ultimul plin „ieftin” până la viitoarele scumpiri

Preţul carburanţilor în România a depăşit în aceste zile pragul de 8 lei pe litru și atinge un nou record, arată datele analizate de Agerpres pe baza Monitorului Preţurilor la Carburanţi, aplicaţie lansată de Consiliul Concurenţei.

Depăşirea pragului de 8 lei pe litru reprezintă un record pentru piaţa din România şi vine în contextul cererii mari de carburanţi şi al preţurilor ridicate la toate mărfurile pe plan mondial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea