Rămâi conectat

Politică Administrație

Preşedintele PMP, Clement Negruţ: Suntem singurul partid care face opoziţie faţă de USL. Aşteptăm alături de noi oameni muncitori

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prezent Partidul Mişcarea Populară are 427 de membri a spus astăzi Clement Negruţ şi consideră că partidul pe care îl conduce este singura organizaţie din România care face opoziţie faţă de USL. Cu această ocazie, deputatul aşteaptă alături de el, oamenii devotaţi, muncitori şi care respectă statul de drept şi legea.  

Clement Negruţ este foarte încrezător în şansele partidului mai ales acum după ce a obţinut prima victorie în justiţie. „Instanţa a respins ieri contestaţiile prin care diverşi oameni politici ne-au contestat cu atâta vehemenţă.  Partidul nostru va respecta legea care reglementează mişcarea partidelor din România”, a mai spus acesta.

Este momentul în care trebuie să arătăm că politica este altfel. Vin oamenii spre mişcarea populară. Astăzi am convocat consiliul executiv judeţean în care vom stabili paşii următori în ceea ce înseamnă funcţionarea partidului. O să ne aliniem la tot ceea ce înseamnă un partid politic din punct de vedere administrativ. Ordinul de bătaie pe care astăzi îl vom da, lupta totală şi la baionetă cu USL, paralel cu organizarea partidului la nivel judeţean. Avem organizaţii în oraşele şi municipiile judeţului. Suntem atenţi la alegerea liderilor. Am avut sincope din cauza faptului că partidul nu a fost înregistrat. Mulţi care doreau să se îndrepte spre noi aşteptau să fim cu actele în regulă”, a spus Negruţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea