Președintele Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României

Președintele Klaus Iohannis a solicitat, vineri, la Palatul Cotoceni, demisia din fruntea Guvernului al premierului Viorica Dăncilă, pe motiv că, după cele trei luni de la învestitută, Dăncilă a arătat că nu poate face față poziției de premier.

„Pe 29 ianuarie 2018 Guvernul a fost investit. Au trecut aproape trei luni, după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României și transformă Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România”, a declarat Iohannis.

Sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

danut 28 aprilie 2018 at 21:14

eu solicit demisia ta iohanis

pedelistul ...liberal 29 aprilie 2018 at 10:21

Ca orice cetatean al iubitei noastre patrii, nu poti decat sa…ceri !

Oana P. 29 aprilie 2018 at 11:55

Viorica Dăncilă: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.” Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Actrita Oana Pelea: Nici eu.

cititor 29 aprilie 2018 at 21:35

Asa se manipuleaza,metode stalinisto-securiste,spui doar ce-ti convine.Doamna prim-ministru,nu poate accepta, sa demisioneze.Asa ca,,,doamna Pelea,altadata cititi tot textul.

mike 29 aprilie 2018 at 20:44

Nici tu , ales de popor nu indeplinesti ceace ai jurat — sa servesti poporul roman si sa aperi interesele cetatenilor– Ai dat cu piciorul in 3,5 milioane de romani si pupi in fund citva -ANORMALI— Asa ca da-ti tu demisia — fiindca lucrul bun pe care l-ai promis e mult mai prost decit am asteptat noi Romanii de bun simt.– Daca te consideri crestin,, ( Iata ce ne spune IEREMIA ) ,–Asa vorbeste Domnul-blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Dumnezeu.—-,Lasa vrajeala cu -toleranta — voi sasii secuii si sfabii a-ti fost tratati regeste de catre romani — daca vorbesti de toleranta fata de pacat — gresesti grosolan fiindca esti impotriva Lui Dumnezeu si impotriva celor ce cred in EL. So, get out!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...