// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Președintele Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României

Președintele Klaus Iohannis a solicitat, vineri, la Palatul Cotoceni, demisia din fruntea Guvernului al premierului Viorica Dăncilă, pe motiv că, după cele trei luni de la învestitută, Dăncilă a arătat că nu poate face față poziției de premier.

„Pe 29 ianuarie 2018 Guvernul a fost investit. Au trecut aproape trei luni, după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României și transformă Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România”, a declarat Iohannis.

Sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la Președintele Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al României

 1. danut 28.04.2018 la 21:14

  eu solicit demisia ta iohanis

 2. pedelistul ...liberal 29.04.2018 la 10:21

  Ca orice cetatean al iubitei noastre patrii, nu poti decat sa…ceri !

 3. Oana P. 29.04.2018 la 11:55

  Viorica Dăncilă: “Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.” Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Actrita Oana Pelea: Nici eu.

  • cititor 29.04.2018 la 21:35

   Asa se manipuleaza,metode stalinisto-securiste,spui doar ce-ti convine.Doamna prim-ministru,nu poate accepta, sa demisioneze.Asa ca,,,doamna Pelea,altadata cititi tot textul.

 4. mike 29.04.2018 la 20:44

  Nici tu , ales de popor nu indeplinesti ceace ai jurat — sa servesti poporul roman si sa aperi interesele cetatenilor– Ai dat cu piciorul in 3,5 milioane de romani si pupi in fund citva -ANORMALI— Asa ca da-ti tu demisia — fiindca lucrul bun pe care l-ai promis e mult mai prost decit am asteptat noi Romanii de bun simt.– Daca te consideri crestin,, ( Iata ce ne spune IEREMIA ) ,–Asa vorbeste Domnul-blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Dumnezeu.—-,Lasa vrajeala cu -toleranta — voi sasii secuii si sfabii a-ti fost tratati regeste de catre romani — daca vorbesti de toleranta fata de pacat — gresesti grosolan fiindca esti impotriva Lui Dumnezeu si impotriva celor ce cred in EL. So, get out!!