Ziarul Unirea

Președintele Ion Dumitrel, mesaj pentru cricăuani: „Comuna Cricău rămâne pe mâini bune. Am încredere deplină în Constantin Corodeanu, viitorul primar al comunei!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Președintele Ion Dumitrel, mesaj pentru cricăuani: „Comuna Cricău rămâne pe mâini bune. Am încredere deplină în Constantin Corodeanu, viitorul primar al comunei!”

Îmi amintesc foarte bine că la începutul anilor 2000 am luat la pas toate satele comunei Cricău și am remarcat faptul că frumusețea locurilor era în contrast supărător cu starea infrastructurii și a serviciilor publice. Din Tibru, Craiva sau Cricău lipsea alimentarea cu apă și gaz, canalizarea, iluminatul public, aproape toate străzile și drumurile erau din pământ și foarte puține erau pietruite.

Iată că în anul 2020 toate acestea sunt de domeniul trecutului. Toate satele comunei au cunoscut în ultimii ani un proces important de dezvoltare, de racordare la utilități, de modernizare a străzilor sau de oferirea de servicii de calitate către cetățeni. Trebuie să amintesc în mod special investițiile în unitățile școlare sau în cultura locală. Pentru toate acestea vreau să mulțumesc primarului Emil Lupșan, care a fost un bun gospodar și echipei pe care e a coordonat-o în cei 16 ani de mandat.

ELIT

În Constantin Corodeanu, propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al comunei Cricău, am mare încredere că va continua dezvoltarea Craivei, Tibrului și Cricăului și va veni cu dorință și putere de a face lucruri frumoase pentru oameni. În fond, aceasta este menirea celor care fac administrație: să muncească pentru oameni, alături de oameni.

Constantin Corodeanu este omul potrivit pentru viitorul comunei. Am avut onoarea să-i cunosc părinții, oameni cinstiți, harnici, care întotdeauna au fost gata să dea o mână de ajutor. Constantin Corodeanu va avea în mine un partener loial și sunt absolut convins că în următorii ani vom reuși să facem lucruri importante pentru comuna Cricău. Aveți încredere în Constantin Corodeanu cel puțin așa cum am și eu. Cu siguranță, comuna Cricău rămâne pe mâini bune.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro