Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a preluat președinția Consiliului de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2014

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanţii Regiunii Centru s-au întrunit, miercuri 19 februarie a.c., la Sfântu Gheorghe, pentru a decide asupra realocării de fonduri nerambursabile, planificarea activităților ADR Centru pentru anul 2014, bugetului de venituri și cheltuieli pentru perioada 2014-2016, precum și pentru dezbaterea activităților propuse pentru absorbția fondurilor europene în perioada 2014 – 2020.

În deschiderea ședinței a fost stabilită și conducerea Consiliului de Dezvoltare Regională Centru pentru anul 2014, cei prezenți hotărând, cu unanimitate de voturi ca președinția să fie preluată de Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, pentru funcția de vicepreședinte fiind desemnat Tamás Sándor, preşedintele CJ Covasna.

CDR Centru2Pe agenda întâlnirii s-au mai aflat aprobarea Raportului de activitate al ADR Centru pe anul 2013, aprobarea proiectului de hotărâre privind Planului de lucru al agenției pentru anul 2014, aprobarea bugetului multianual de venituri şi cheltuieli al ADR Centru pentru anii 2014-2016. De asemenea, s-au stabilit viitoarele direcții de dezvoltare, precum și fondurile alocate la nivelul Regiunii Centru pentru perioada 2014-2020 și proiectele relevante la nivel local și regional pentru care este nevoie de finanțare nerambursabilă.

Ordinea de zi a ședinței a mai supus deciziei celor prezenți proiectul de hotărâre privind aprobarea realocării fondurilor disponibile în cadrul Axei prioritare 4 a POR 2007-2013 la nivelul Regiunii Centru, precum și avizarea Acordului Specific, încheiat între Comisia Europeană și ADR Centru, aferent acțiunilor și bugetului pe anul 2014 pentru funcţionarea Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru; proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului de Acțiune pentru Bioenergie al Regiunii Centru, elaborat în cadrul proiectului PROMOBIO, precum și Documentul-Cadru pentru susținerea dezvoltării unei industrii regionale competitive de prelucrare a lemnului și de fabricare a mobilei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea