Premiu Special acordat Festivalului Internațional de Teatru ”Povești” de la Alba Iulia, în cadrul Galei Premiilor UNITER 2018

Paul Voicu - Primar 2020

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” anunță cu bucurie obținerea Premiului Special acordat Festivalului Internațional de Teatru ”Povești” de către Senatul UNITER, în cadrul Galei Premiilor UNITER, ediția a XXVI-a, 2018.

  ”Suntem onorați de faptul că ni s-a acordat acest premiu, care este o recunoaștere a muncii noastre, a echipei Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Am pornit cu pași mărunți, acum 12 ani, în dorința de a povesti, prin teatru, iubitorilor de cultură din orașul și județul nostru.

ELIT

Iată-ne ajunși la cea de-a XIII-a ediție, având parte de un eveniment cultural cu impact național și internațional, care se bucură de această recunoaștere.

Mulțumesc colegilor mei și consiliului Județean Alba pentru implicarea în organizarea acestui festival, atât de îndrăgit  de albaiulieni, și nu numai.

Mihail David - 2020

Mulțumim Senatului UNITER pentru apreciere”, a declarat Ioana Bogățan, Manager Teatrul  de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia

Vă reamintim că ne vom reîntâlni în mai, mai precis în perioada 7 – 13 mai 2018 și vă așteptăm să fiți alături de noi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...