Rămâi conectat

Actualitate

Premii pentru Clubul Sportiv Zamolxis din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, într-o ședință extraordinară, acordarea de premii în valoare totală de 2.400 de lei, din bugetul local pe anul 2012, pentru performanțele obținute de către sportivii și tehnicienii Clubului Sportiv Zamolxis Alba Iulia, din cadrul Federației Române de Powerlifting la Campionatele Europene 2012.

Vor primi astfel câte 600 de lei sportivii Carmen Pîrva și Laurențiu Avram și antrenorii Ovidiu Pănăzan și Ioan Frățilă.

Proiectul de hotărâre a fost supus aprobării consilierilor și ieri, fiind respins, însă liberalii au cerut ca dezbaterea să fie reluată și alocarea sumei să fie aprobată deoarece ”este vorba despre niște sportivi albaiulieni care au luat o grămadă de premii”, după cum a explicat Gabriel Pleșa.

La rândul său, Rareș Buglea a spus că ar fi dorit să-i invite pe sportivi să să vorbească despre activitatea lor, însă sunt plecați la Campionatul European din Italia și că aceștia merită să fie premiați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea